Triam bivirkninger

June 15

Triam er et merkenavn for triamcinolon, en steroid som raskt kan redusere hevelse, betennelse og infeksjoner. Triam brukes til å behandle lupus, hudsykdommer og luftveislidelser. Den er tilgjengelig i muntlig eller injeksjon form.

Funksjon

Triam hindrer frigjøring av stoffer som forårsaker betennelse i kroppen, slik at det er en effektiv behandling av inflammatoriske lidelser så som artritt, psoriasis og ulcerøs kolitt. Triam også brukes til behandling av gikt, allergiske reaksjoner og Crohns sykdom.

Bivirkninger

Som alle andre rusmidler, kan pasienten ta Triam og tåler det veldig godt. Noen kan imidlertid oppleve vanlige bivirkninger som kvalme og oppkast. Diabetikere som tar Triam kan ha problemer med å kontrollere blodsukkeret, samt økt appetitt og økt tørste. Andre bivirkninger er tretthet eller svimmelhet, søvnløshet og muskelsvakhet.

Mindre alvorlige bivirkninger

Noen pasienter som tar Triam rapport humørsvingninger og kroppsfett endringer i steder som ansikt, hals, bryst, midje, armer og ben. Også mulig er akne, tørr hud, blåmerker, misfarging av huden, økt svetting og langsom sårtilheling.

Alvorlige bivirkninger

Disse symptomene omfatter hevelse, rask vektøkning og alvorlig depresjon med uvanlige tanker og atferd. I tillegg kan en pasient hoste opp blod eller har kramper, kortpustethet, og blodig eller vente avføring. Andre symptomer kan være uklart syn, forhøyet blodtrykk med forvirring, angst og uregelmessig hjerterytme.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger av Triam inkluderer økt hårvekst, rundhet av ansiktet og fortynning av huden, grå stær eller glaukom, og osteoporose.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon er en alvorlig medisinsk nødssituasjon, søke øyeblikkelig medisinsk behandling for noen av disse symptomene mens du tar Triam: elveblest, utslett med kløe eller hevelse i ansikt, munn og tunge eller hals, med pustebesvær og pustevansker.

Advarsel

For å unngå legemiddelinteraksjoner, diskutere din medisinske historie med legen din og snakke om alle medisiner du tar, inkludert urteprodukter og over-the-counter narkotika. Triam kan svekke immunforsvaret, så unngå eksponering for andre med infeksjoner. Eksponering for meslinger eller vannkopper kan ha alvorlige konsekvenser under behandling med steroider. Snakk med legen din før du tar vaksiner mens du tar Triam.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com