Hvordan bruke salisylsyre for å behandle flate vorter

February 20

Selv om ingen enkelt behandling er helt effektiv i behandling av alle vorter, og salisylsyre vist seg å være den mest effektive behandling for fjernelse av vanlige, plantar og flate vorter, og er generelt anbefalt som første trinn i behandlingen. Salisylsyre er en aktiv ingrediens i mange over-the-counter vorte-fjerning produkter. Det finnes ulike metoder for søknaden avhengig av produktet. Gels, kremer og patcher er alle vanlige programmer som du kan finne på ditt lokale apotek eller apotek.

Bruksanvisning

1. Vask det aktuelle delen av kroppen med varmt vann og såpe. Du kan også suge vorten i varmt vann i opptil fem minutter å myke opp huden. Tørk området grundig før påføring av salisylsyre sammensatte.

2 Påfør gel, krem, væske eller lapp til vorte som anbefalt av produsenten eller av legen din. Vanligvis bruker du bare en eller to dråper væske eller en liten perle av gel til vorte og la produktet tørke. Hvis du bruker en patch, fjern beskyttelsespapiret og bruke oppdateringen slik at medisinen er sentrert rett over vorten.

3 Påfør salisylsyre produktet en eller to ganger daglig, som anbefalt av legen din. Fortsett å bruke en eller to ganger daglig i opp til 12 uker eller inntil vorten er borte. Patches er indisert for bruk hver 48. time inntil vorte klarner opp, eller for inntil 12 uker.

4 Konsulter lege hvis vorte ikke rydde opp innen 12 uker. Han kan anbefale en annen behandling eller kan gi deg ytterligere instruksjoner.

Hint

  • Rådfør deg med lege før du bruker salisylsyre hvis du har diabetes, dårlig sirkulasjon eller kan være gravid.
  • Unngå å bruke salisylsyre på andre områder av kroppen.
  • Unngå kontakt med øynene.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com