Negative bivirkninger av Lavender Oil

February 18

Negative bivirkninger av Lavender Oil


Lavendel olje, som er avledet fra en velduftende urt har blitt brukt som en duft i generasjoner, men mange bruker det for terapeutiske grunner også. Mange bruker olje for å lindre stress og angst, så vel som for å behandle søvnløshet, leddsmerter og håravfall. Andre bruker den på huden for eksem, kviser og andre hudlidelser. Som med en hvilken som helst behandling, er det noen mulige bivirkninger.

barn

En liten studie publisert i New England Journal of Medicine i 2007 foreslo at lavendelolje kanskje ikke trygt for unge gutter, fordi det kan føre til hormonelle opprørt resulterer i unormal brystvekst. Leger anbefaler ikke å gi barn orale doser med lavendelolje og bare bruke det lokalt i utvannet doser.

allergi

Noen mennesker er allergiske mot lavendel. I andre, lavendel medføre kvalme, oppkast, frysninger og hodepine når de inhalerer olje eller absorbere den gjennom huden. De med allergi eller overfølsomhet bør slutte å bruke olje og oppsøke lege.

Kirurgi

Lavendel kunne bremse ned det sentrale nervesystemet og kan forsterke effekten av anestesi. Ikke for å ta lavendelolje i minst to uker før noen operasjon.

Drug Interactions

Beroligende midler som barbiturater, CNS depressiva og kloralhydrat kan samhandle med lavendelolje. Lavendel olje kan forårsake døsighet av seg selv. Kombinasjonen av sedativer og lavendelolje kan forsterke effekten. Som andre urtemedisiner kan lavendelolje samhandle med andre urter og tradisjonelle medisiner, så sjekk med en helsepersonell før du bruker lavendel med andre legemidler eller urter.

Andre bivirkninger

Noen rapporterer økt matlyst og forstoppelse når de tar lavendelolje muntlig. Fordi vi vet lite om effekten av lavendel under graviditet og amming, leger anbefaler å unngå det i denne perioden.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com