Hvordan Trygg redusere kroppens fett

May 19

Hvordan Trygg redusere kroppens fett


Mange er bekymret for vekten sin. Og mens Shedding overskytende pounds og opprettholde en sunn vekt er greit, det er en trygg og utrygg måte å redusere kroppsfett. Med tålmodighet og innsats, de fleste kan trygt gå ned i vekt --- ca 1 til 2 pounds en uke. Nøkkelen er å velge en diett som er riktig for kroppen din og stikker med et vekttap plan.

Bruksanvisning

1 Reduser kaloriinntaket. Sikker måte å redusere kroppsfett, må du redusere det daglige kaloriinntaket. Du kan opprettholde en stabil vekt ved å spise ca 2000 kalorier om dagen. For å gå ned i vekt, redusere kaloriinntaket til 1200 til 1500 en dag.

2 Spis mindre fett. Forbruker overdreven fett er en rask måte å øke kroppens fett. Å miste kroppsfett, så må du redusere fettinntaket. Velg magert kjøtt og ta hensyn til mat etiketter. Også holde seg borte fra fet mat og stekt mat.

3 Limit sukker og karbohydrater. Alle trenger sukker og karbohydrater for energi. Dette er greit, så lenge du brenner av kalorier. Hvis du lever et stillesittende liv, sukker og karbohydrater kan til slutt bli til fett, noe som fører til vektøkning. Spis mindre sukker og vurdere en low-carb diett plan. Dette innebærer å spise mindre enn 30 gram karbohydrater om dagen.

4 Tren minst tre ganger i uken. Du trygt brenne fett, karbohydrater og kalorier, og redusere kroppsfett, etablere en vanlig trening rutine. Trene tre ganger i uken i minst 30 minutter kan kaste overskytende pounds. Effektive treningsøkter inkluderer aerobic, dans, jogging og makt walking.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com