Vann & Lime Diet

August 28

Vann & Lime Diet


Asiater har brukt kalk og honning i vann for vekttap i uminnelige tider, ifølge Tess Thompson på nettstedet Native rettsmidler.

Ifølge Organic Fakta, et glass varmt vann blandet med limesaft er ikke bare en utmerket vekt redusering, men også en antioksidant drikke. Nettstedet sier kalk får fettet-reduserende egenskaper fra sin høye nivåer av sitronsyre. Ingen medisinske studier sikkerhetskopiere disse dietten hevder imidlertid.

ernæringsmessige sammensetningen

Lime juice er rik på vitaminer og mineraler, særlig kalium (109 mg i 100 gram), ifølge nettstedet Calorie Counter. Limejuice også inneholder kalsium, jern, magnesium, fosfor, natrium og i mindre mengder, sink, kobber, mangan og selen.

Vitamin C er den mest tallrike i lime juice, med 29 mg per hver 100 gram, ifølge Kaloriteller.

Metode

Legg varmt vann (etter smak) til saften av en halv lime og en teskje honning, og drikke det første i morgen. Dette concoction bidrar også til å rense systemet, ifølge Native rettsmidler. Du kan legge til flere lime juice for en sterkere smak, men ikke øke mengden av honning. Ifølge Organic Fakta, bør du ha bare to glass om dagen.

andre fordeler

Noen mennesker sier lime juice kan fremme god fordøyelse. De mener også det kan hjelpe i behandling av leddgikt, revmatisme, blant andre helsemessige forhold, ifølge Organic Fakta, men ingen vitenskapelige studier støtter disse konklusjonene.

Lime juice med vann er et naturlig middel, derfor det ikke har bivirkninger, ifølge Organic Fakta.

Forebygging

Vektøkning og fedme er knyttet til mange faktorer, blant annet en travel livsstil. Sunnere livsstil, som inkluderer balanserte måltider og regelmessig mosjon, er den beste måten å unngå vektøkning, ifølge Native rettsmidler.

Advarsel

Ifølge Organic Fakta, frøene av kalk og andre sitrusfrukter er giftige ved inntak i store mengder. Unngå derfor å svelge frøene når du bruker limes.

Limejuice og vann bør ikke brukes som en erstatning for en sunn diett for vekttap. Det er lurt å snakke med en lege før du starter en alternativ diett eller behandling.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com