Hvordan å roe Imagination Før Sleep

March 15

Hvordan å roe Imagination Før Sleep


En vill fantasi kan nytte for deg i alle slags måter. Når du prøver å sove, kan det føre til at du noen problemer. Lær noen grunnleggende måter å hindre en over-aktiv fantasi fra å ta over når det er på tide å sove. Det finnes også noen få måter å roe fantasien om det allerede går full kraft når du er klar til å sove.

Bruksanvisning

1 Hold deg unna koffein senere på dagen. Gi deg selv 4 eller 5 timer med koffein-fri tid før du prøver å sove. Ditt sinn og kropp er sterkt påvirket av koffein, og det kan holde deg fra å være i stand til å sovne tungt.

2 Slå av TV på kvelden. Hvis du må se på TV, holde det tankeløse og enkel. Nyheten, skrekkfilmer og dramatisk mini-serien er trolig å holde tankene opptatt i timevis. Prøv å slå på noen avslappende musikk i stedet. Hvis du bare som lyden av en TV for å sovne, prøv å bruke en vifte eller luftfukter for hvit støy i stedet.

3 Fokuser på pusten din. Pust dypt inn gjennom nesen og blåse all luften ut gjennom munnen. Hold pusten sakte og kontrollert. Vær oppmerksom på hva du gjør, tømme tankene med hvert åndedrag.

4 Slapp av musklene. Tenk om å slippe hver muskel fra tuppen av tærne, jobbe deg opp til toppen av hodet. Hvis fantasien begynner å vandre, ta dine tanker tilbake til muskelen du arbeider på avslappende. Ditt sinn vil avta mens du slapper av kroppen din og forberede for søvn.

5 Telle selv til kjedsomhet hvis alt annet svikter. Telle sauer er en prøvd og sanne metoden for å roe tankene dine og sette deg til å sove. Du kan også telle baklengs fra 100.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com