Hva er årsakene til ekstrem tretthet og svakhet?

June 15

Ekstrem tretthet og svakhet er en vanlig sykdom følt av mennesker over hele verden. Det er flere sannsynlige årsaker, alt fra ikke får nok søvn til en alvorlig lidelse, slik som kronisk utmattelsessyndrom. Hvis du lider av konstant følelse av tretthet og svakhet, ta kontakt med legen din for behandlingstilbud.

primære Symptomer

Den primære symptomer inkluderer ekstrem tretthet og svakhet i muskler og ledd. Andre symptomer kan omfatte svimmelhet eller svimmelhet, og følelsen av smerter og plager.

viktigste årsaker

Ekstrem tretthet og svakhet er vanligvis forårsaket av flere ting, som for eksempel anemi, en skjoldbrusk lidelse, depresjon eller kronisk utmattelsessyndrom.

sjeldne årsaker

I sjeldne tilfeller kan ekstrem tretthet og svakhet være forårsaket av en parasitt, fibromyalgi eller en allergi.

Kronisk utmattelsessyndrom

Kronisk utmattelsessyndrom er en kompleks lidelse som forlater lider ekstremt utslitt og svak følelse, ofte til det punktet at de ikke kan fungere skikkelig. Det er vanskelig å diagnose og vanskelig å behandle, men legene kan bidra til å lindre symptomene.

Diagnose

Legen din vil kjøre en rekke tester på deg før du gir deg et sett diagnose, fordi mange av disse forholdene har lignende symptomer. Tester kan inkludere blodprøver og blodverdier.

Behandling

Det finnes behandlinger tilgjengelig for alle årsaker til ekstrem tretthet og svakhet. Den spesifikke behandling du får vil avhenge av legens funn, men kan omfatte medisiner, blodoverføringer eller jerntilskudd.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com