Botemidler for magesmerter

September 14

Det finnes en rekke reseptbelagte og over-the-counter rettsmidler for magesmerter forårsaket av faktorer som halsbrann, gass eller magesår. Lære å finne årsaken til magesmerter er det første skrittet mot å administrere dine symptomer.

gass ​​Pain

Gass er blant de vanligste årsakene til mage og tarmsmerter. Smerte forårsaket av gass er generelt skarp og stikkende, men kan også være kjedelig og flyktig. Matvarer som bønner er kjent for å føre til at gass, som er mest kullsyreholdige drikker.

Den beste måten å styre gass er ved å forhindre det. Unngå mat som utløser symptomene, og ta en forebyggende medisin som Beano før store måltider. Den over-the-counter medisiner simethicone (Gas-X) kan hjelpe utvise gass og gir rask lindring av smerte.

Ingefær og fennikel frø er gode urtemedisiner for gass. For å få fordelene av disse urter, rett og slett brygge fersk eller pulverisert ingefær i en kopp te eller tygge en håndfull fennikel frø etter store måltider.

Halsbrann og dårlig fordøyelse

Smerte forårsaket av dårlig fordøyelse og halsbrann er ofte beskrevet som svie eller brenning og noen ganger fører oppgulp av mat i spiserøret. Ifølge Nih.gov, omtrent 15 millioner amerikanere lider av daglig halsbrann, noe som gjør den til en av de vanligste årsakene til magesmerter.

Over-the-counter antacids som Rolaids og tums er generelt trygt og effektivt når det tas som anvist. De inneholder syrereduserende forbindelser som kalsiumkarbonat og vismut-salisylat som arbeider så snart de kommer i magesekken. Legge til en klype natron til et glass vann kan også hjelpe nøytralisere magesyre.

Unngå sure matvarer som tomater og sitrusfrukter kan bidra til å forhindre halsbrann, som kan spise sakte i en avslappet atmosfære.

virus~~POS=TRUNC infeksjoner~~POS=HEADCOMP

Smerte forårsaket av magevirus kan være intense og bankende eller kjedelig og crampy. Virus-indusert smerte er ofte ledsaget av andre symptomer som oppkast, diaré eller feber.

En populær hjemme bøte for mage virus symptomer er flat 7-Up eller Sprite. Ta ett eller to spiseskjeer av munnen ved utbruddet av symptomene kan bidra til å forhindre oppkast og lette tarmsammentrekninger som forårsaker kramper og diaré. Den over-the-counter anti-diaré Imodium (loperamid) er også stor for lettelser intestinal spasmer og lindre smerte.

Unngå solid mat mens syk og drikk rikelig med destillert vann for å unngå dehydrering og hjelpe rense mage-tarmkanalen av skadelige mikrober.

Mage- og tarm sår

Sår er åpne sår i magesekken eller tarmene. De forårsaker en skarp, gnagende smerter som forverres ved å ikke spise eller ved å spise feil mat.

Ifølge MayoClinic.com, er de fleste magesår forårsaket av H. pylori bakterien. Sår behandling vanligvis innebærer et tredelt tilnærming som inkluderer en protonpumpehemmer som prilosec, en syre-blokkerende stoff som Pepcid og en antibiotika for å drepe bakterier. Deglycyrrhizinated (dgl) lakris er en populær urtemedisin for sår smerte, som er rå honning, som strøk magen og lindrer den brennende smerten av magesår.

Personer med denne tilstanden rådes til å unngå NSAID smertestillende midler som aspirin som kan føre til mage blødning samt å redusere inntaket av koffein, alkohol og andre GI irritanter.

Advarsel

Noen urter og medisiner kan forårsake uønskede interaksjoner eller bivirkninger, så snakk med legen din før du prøver en ny magesmerter rette. Hvis du opplever alvorlige magesmerter som varer mer enn to uker, søker medisinsk hjelp for å utelukke mer alvorlige forhold.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com