Rollen til FDA i Farmasi

September 2

The Food and Drug Administration (FDA) er den føderale etaten ansvar for blant annet regulerer og gjennomgang av den farmasøytiske industrien. For å utføre denne plikten, overvåker organisasjonen en rekke programmer og systemer til tester og overvåke konsum av narkotika.

Funksjon

En av de primære rolle FDA er å godkjenne nye legemidler for konsum av mennesker. Denne prosessen er kjent som New Drug Application (NDA). I utgangspunktet alle nye stoffene er kun tilgjengelig via resept.

Egenskaper

Alle reseptbelagte stoffet reklame og markedsføring er anmeldt og regulert av FDA. Imidlertid er over-the-counter narkotika annonsering håndteres av Federal Trade Commission.

Betydning

Når et legemiddel er godkjent gjennom NDA prosessen, fortsetter FDA for å overvåke eventuelle bivirkninger av pasientene rapportert av den medisinske industrien. Alle dødsulykker må rapporteres innen 15 dager.

Misforståelse

FDA er utfordret av det faktum at mange leger ikke rapporterer mindre skadelige bivirkninger av medikamenter. Som svar på dette, utnytter FDA et program som heter MedWatch, et system med lett tilgjengelige rapporteringsverktøy.

betraktninger

Noen ganger vil FDA krever ytterligere kliniske studier for narkotika etter godkjenning. Dette skjer vanligvis når ny informasjon om legemidler oppstår. Programmet heter Phase IV testing.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com