Tips for å unngå Snorking

October 25

Tips for å unngå Snorking


Snorking kan være høyt, ytterst ubehagelig og farlig. Ifølge The Boston Globe, 18 millioner amerikanere lider av søvnapné, som er alvorlig snorking som forstyrrer pust og regelmessig søvn. Snorking oppstår når musklene i halsen slappe av under søvn. Som hals musklene slappe av, kollapser luftveiene og gjør at personen delvis våkne opp hundrevis av ganger om natten, noe som resulterer i en mangel på søvn som kan skape helsemessige problemer over mange år. Bortsett fra å søke medisinsk behandling, iverksette tiltak hjemme for å unngå snorking og sove bedre.

løfte hodet

SnoringTips.com foreslår å heve hodet under søvn for å unngå snorking. Bruk en tykk pute for å støtte hodet, eller bruke flere puter til å holde hodet hevet og øke luftstrømmen for å unngå snorking.

Unngå visse matvarer

Unngå å ha melkeprodukter før sengetid. Meieriprodukter forårsake slim for å bygge opp i luftveiene, noe som fører til snorking. Ikke drikk melk, spise is eller andre meieriprodukter før sengetid for å unngå snorking. Også unngå store måltider før sengetid. Hvis magen er full, vil det presse opp på membranen, begrenser puste. Ikke spis rik mat som kaker, sjokolade, pizza og kaker før sengetid fordi de vil gjøre magen føler seg full.

side Sleep

Sove på din side i stedet for tilbake for å hindre snorking, ifølge SnoringTips.com. Hvis du ikke er naturlig en side sovende, kan du løse problemet ved å knytte en tennisball rundt midjen din og plassere det mot ryggen din. Ubehaget av rullende tilbake på tennisball vil holde deg å sove på din side.

Gå ned i vekt

Vekttap er et sunt tips for å unngå snorking. Disability-Resource.com sier at overvektige mennesker har en tendens til å ha store nakker, som skaper mer snorking. Minske vekten og presset på luftstrøm passasjer for å unngå tunge snorking.

Alkohol og røyking

Wellsphere.com sier alkohol er en faktor for noen mennesker i snorking fordi alkohol har kjemikalier som slappe muskler. I noen mennesker, fører alkohol hals musklene til å slappe av, noe som fører til snorking.

I tillegg unngå å røyke fordi det påvirker vev som brukes i å puste. Sigaretter skade celleforing i spiserøret, som kan oppmuntre snorking.

Sleeping Patterns

Å etablere gode søvnmønster er et tips for å unngå snorking. Dette vil ikke kurere snorking, men det vil hjelpe kroppen vite når du skal slappe av for søvn. Sove på samme tid hver kveld, og du vil føle deg mer uthvilt, som vil eliminere grynt og hyppige lyder fra munnen eller nesen om natten, ifølge Disability-Resource.com. Få kroppen din vant til den samme søvn vane hver kveld for en mer fredelig og rolig søvn.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com