Slik fjerner Spider årer for menn

September 22

Men ofte får edderkopp årer. Edderkopp årer for menn vanligvis forekommer på bena. Edderkopp årer er små, tynne årer som, i motsetning til åreknuter, ikke stiger over overflaten av huden. Spider årer oppstår når blodet ikke blir riktig pumpet tilbake til hjertet fra bena. Avhengig av alvorlighetsgraden av edderkoppen årer, er det en rekke tiltak som kan følges for å behandle, forebygge, redusere og fjerne edderkopp årer. Spider årer ta en stund å fjerne, så vær tålmodig. Ta kontakt med legen din dersom du har en alvorlig sak, da dette kan føre til infeksjoner og farlig blodpropp.

Bruksanvisning

1 Øvelse bena jevnlig for å gjenopprette riktig bevegelse av blod mellom bena og hjertet. Gjøre hopping knekt eller ved hjelp av en trimsykkel eller en hoppe tau er gode måter å styrke bena. Gå rutinemessig, og ikke sitte på ett sted uten å flytte i lange perioder av gangen.

2 Unngå å stå i lange perioder av gangen. Når du trenger å stå i en lang periode, periodevis strekke på bena ved å nå for tærne, og trene leggene ved å stå på tå.

3 Hev føttene så ofte som mulig for å fremme riktig bevegelse av blod. Når du sitter, sette føttene opp på en krakk. Ikke sitte med bena i kryss. Sove på ryggen med en pute under knærne.

4 Masser bena eller ansikt med massasjeolje på daglig basis for å forbedre blodsirkulasjonen.

5 Påfør vitamin K lotion til bena eller ansikt på en daglig basis. Dette vil bidra til å tette de ødelagte fartøy

6 Spis en diett i stor grad består av grønnsaker, frukt og hele korn for å hjelpe deg å holde jevnlig. Forstoppelse er en viktig årsak til edderkopp årer. Redusere nivåene av salt i kosten. De kardiovaskulære problemer som kommer fra dietter som er høy i natrium kan også bidra til å edderkopp årer.

7 Ta vitamin C, magnesium og B-kompleks vitaminer for å fremme sunne blodårer og sirkulasjon.

8 Se inn i laser fjerning prosedyrer samt sclerotherapy, en medisinsk prosedyre som eliminerer edderkopp årer ved å injisere dem med natriumklorid, hvis edderkopp årer vedvarer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com