Hva er Testim gel?

February 14

Hva er Testim gel?


Testim gel er en testosteron gel som gir mer testosteron for menn som ikke produserer nok, noe som er en tilstand som kalles "hypogonadisme." Testim gel kan bare foreskrevet av legen din og ikke er tilgjengelig over-the-counter. Testim gel bør kun brukes av pasienten det er foreskrevet for, og bør ikke brukes av barn. Hvis du er interessert i å få en resept for Testim gel, bør du kontakte legen din.

Historie

Den første hud søknaden testosteronbehandling var Testoderm, godkjent av FDA i 1997, som var en testosteron patch brukes på testikkel. Ifølge Dr. Gary Pepper, den Testoderm lappen var ikke populært på grunn av det inntrufne og ubehag av plasteret plassering. Den første gel testosteronbehandling var Androgel, godkjent av FDA i 1999, snart etterfulgt av Testim godkjenning i 2002. Ifølge Dr. Pepper, menn har den høyeste suksessraten med gel testosteron behandlinger på grunn av brukervennlighet. I 2009 FDA krevde både Testim og Androgel å inkludere trykte advarsler på deres boks som sier at barn kan lide negative bivirkninger dersom de kommer i berøring med Testim gel etter utallige rapporter fra brukere som har barn.

Veibeskrivelse

Legen din kan gi spesifikke doseringsinstruksjonene for deg, så du bør sjekke instruksjonene på resept flasken før du følger instruksjonene som gis her. For de fleste pasienter, bør Testim gel brukes på tørr, ren hud på overarmene og skuldrene. La gelen tørke i omtrent fem minutter. Ikke la gel for å komme i kontakt med kjønnsorganer eller åpne kutt eller sår. Etter at gelen har tørket, plasserer en skjorte over gelen for å hindre andre mennesker fra å komme i kontakt med den. Vent seks timer før du dusjer eller svømme. Hvis du gikk glipp en dose av Testim gel, ta dosen så snart du husker mindre det er nesten tid for neste dose. Deretter fortsette å ta dosen din som vanlig.

indikasjoner

Testim gel er kun beregnet for bruk hos menn. Bruk ikke Testim hvis du er under 18 år Vask hendene grundig med såpe og vann etter bruk av gel for å begrense Testim gel komme i kontakt med andre mennesker. Ikke bruk eller kommer i kontakt med hud Testim hvis du er gravid eller ammer. Menn bør bære en skjorte til sengs og informere sine samarbeidspartnere at de bruker Testim gel slik at de ikke kommer i kontakt med pasientens skuldre eller overarmer.

Forsiktighetsregler

Testim gel bør brukes med forsiktighet hos eldre, personer med søvnapné, nedsatt nyre- eller leverfunksjon, hjertesvikt, iskemisk hjertesykdom, en lidelse der blodet ikke riktig strømme til hjertet, høyt blodtrykk og høyt blodtrykk, en historien om migrene, epilepsi, diabetes, skjelettmetastaser (som er når kreft som har spredd seg til skjelettet), lungesykdom, eller folk som er overvektige. Barn som kommer i kontakt med Testim gel kan lide negative bivirkninger. Ifølge FDA, bivirkninger hos barn som utsettes for Testim gel inkludere "upassende utvidelse av genitalia, for tidlig utvikling av kjønnshår, avansert bein alder, økt libido og aggressiv atferd."

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Testim gel omfatter hudreaksjoner rundt skuldrene og overarmene, rødhet i huden, akne, hodepine, diaré, tørr hud, humørsvingninger, depresjon, brystsmerter, prikking og stikking i ekstremiteter, utvidelse av bryster hos menn , svimmelhet, hukommelsestap, væskeansamlinger, prostata lidelser, salt oppbevaring, hårtap, hukommelsestap, smertefulle ereksjoner, prostata lidelser, væskeretensjon, gulsott eller gulfarget hud, redusert sædkvalitet, og økt produksjon av røde blodlegemer.

advarsler

Testim gel skal ikke svelges eller brukes mer enn angitt. Ved mistanke om overdose, ring Giftsentralen på 1-800-222-1222 umiddelbart og gå til legevakten. Hvis du opplever symptomer som tåkesyn, sløret tale, eller nummenhet på den ene siden av ansiktet, kan du ved et uhell har tatt for mye Testim gel. Ring legen din dersom du opplever noen av de følgende alvorlige bivirkninger: En endring i størrelsen eller formen på testiklene, appetitt tap, overdreven tretthet i løpet av dagen, mørk urin, smertefull ereksjon, avbrutt pusting mens du sover, hukommelsesproblemer, humør forandringer som depresjon, kvalme, problemer med vannlating, blek avføring, magesmerter, misfarging av huden, ankel eller ben hevelse, vektøkning, oppkast eller gulsott (gulfarging av hud og øyne).


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com