Hva er behandlingen for spedbarn Oppkast?

June 18

Mange foreldre er forståelig nok bekymret når deres spedbarn kaster opp. Mange barnesykdommer føre til oppkast, og i løpet av et barns tidlige årene vil det skje mange ganger. Det er viktig å holde et oppkast spedbarn som hydrert og så behagelig som mulig.

Spitting Up Versus Oppkast

Det er viktig å kjenne forskjellen mellom et spedbarn oppkast og et spedbarn spytter opp. Spytter er vanlig hos spedbarn og forekommer med en enkel flyt av mageinnhold, ofte sammen med en rap. Spytter opp er ikke ansett som alvorlig og ikke forstyrrer normal vektøkning.
Oppkast betyr at innholdet i magen har blitt tvunget gjennom munnen. Det oppstår når magemusklene kontrakt kraftig mens magen selv er avslappet. Stimulert av nerver fra en irritert mage eller tarmkanalen, kan oppkast også være forårsaket av reisesyke eller psykisk fra forstyrrende severdigheter eller lukter.

Vanlige årsaker til Infant Oppkast

Etter de første månedene av livet, en mage eller tarminfeksjon er de mest sannsynlige gjerningsmennene som kan føre til spedbarn oppkast. Virus er mest vanlig, men av og til bakterier eller parasitter kan spille en rolle. En infeksjon som dette kan også gi feber, diaré og magesmerter hos barnet, og er mest sannsynlig smittsom.

Plassere Infant

Legging et spedbarn på magen eller på siden i perioder med oppkast er anbefalt av American Academy of Pediatrics. Plassere barnet på denne måten minimerer sjansen for spy inhaleres inn i barnets øvre luftveier og lunger, som kan forårsake kvelning.

hydration

Å sørge for at et barn ikke blir dehydrert er kanskje det viktigste tiltaket som en forelder kan ta for et spedbarn som har blitt oppkast. Vann går tapt i prosessen med brekninger og må skiftes. Påfyll av væske ved å gi barnet en barneelektrolytt formel, for eksempel Pedialyte, er et godt sted å begynne. Hvis barnet ikke er i stand til å holde eventuelle væsker ned uten oppkast, varsle barnelege.

Planlegging Væsker etter oppkast

Gi barnets mage tid til å hvile etter oppkast. Vent i to til tre timer, og deretter gi en til to unser kaldt vann hver halvtime for de neste to timene.
Hvis vannet holder seg nede, gi baby to unser elektrolytt formel vekslet med to unser klar væske hver halve time for de neste to timene.
Dersom barnet fortsatt ikke brekninger væsker, kan du begynne å innføre en løsning av halv styrke formel eller melk for neste fôring for å teste det ut. Etter 12 til 24 timer uten ekstra oppkast, gradvis returnere barnet til et normalt kosthold.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com