Hekkende Leker i Early Childhood Development

March 14
Hekkende Leker i Early Childhood Development

Hekkende leker er stor fordi de kan lære småbarn en rekke grunnleggende begreper, fra figurer til størrelsen til begrepene inn og ut, som de underholde dem. De oppfordrer også små muskelutvikling. Selv om det kan virke som en lek når du ser din pjokk sette ett objekt i hverandre om og om igjen, det er alt annet enn. Du trenger ikke å kjøpe hekkende leker, enten; flere esker i forskjellige størrelser, et sett av plast miksing boller eller målekopper har samme formål.

Fin motorkontroll

Finmotorikk kontroll spiller en viktig rolle i å lære å skrive, så vel som i å utføre tusenvis av presise fingerbevegelser voksne utføre hver dag. I motsetning til store motoriske handlinger, krever finmotoriske oppgaver kontrollerte og presise bevegelser. Plukke opp en liten gjenstand, fôr det opp med en større gjenstand på en måte som gjør at den kan passe inn og deretter ta tak i kanten og trekke det igjen alle krever finmotorikk kontroll. Dette krever utvikling av tang forståelse og evne til å bevisst gripe et objekt, og deretter la det gå, noe som vanligvis skjer ved 15 måneder, ifølge University of Washington. Spille med hekkende leker hjelper små barn til å praktisere og styrke disse ferdighetene.

Hånd-øye-koordinasjon

Koordinerende hva øyet ser med hva hånden gjør tar tid og praksis. Stable hekkende leker ved å snu dem opp ned og plassere mindre objekter på toppen av større funn bidrar til å utvikle øye-hånd-koordinasjon, som barnet trenger for lesing, skriving og fysiske aktiviteter som idrett.

romlige relasjoner

Mens det kan virke ganske åpenbart for deg at objekter kommer i forskjellige størrelser og former, er det en roman konsept til din pjokk, som vil sette en ting inni hverandre, gang på gang. Hekkende gjenstander ikke bare lære om størrelse, men også om de fysiske egenskapene til saken; du kan ikke passe en større objekt i en mindre uansett hvor hardt du trykker, og du vil aldri passe en stor rund pinne inn i et lite firkantet hull. Du kan ikke sette en mindre firkant inn i en større firkant, heller, med mindre du linje opp i riktig vinkel. Lære grunnlegg informasjon om romlige forhold som en smårolling kan hjelpe barnet ditt med sine matematiske ferdigheter nedover veien, null til tre nettstedet rapporter.

Problemløsning ferdigheter

Hele livet er et puslespill til små barn. Hekkende leker, som gåter, kan lære dem hvordan de skal løse problemet for å få det resultatet de ønsker. Det lærer dem også hva de kan og ikke kan gjøre; visse egenskaper kan ikke endres. Ved å spille med hekkende leker, lærer barnet å anslå og vurdere hvilke objekt er større eller mindre, og hvordan å passe bitene sammen slik at de passer sammen på riktig måte.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com