Hva er behandlingen for Vannkopper hos voksne?

January 31

Hva er behandlingen for Vannkopper hos voksne?


Vannkopper, en gang en vanlig barndom sykdom, blir stadig mer sjelden på grunn av den nå mye brukt varicella vaksine. Barn er utsatt for vannkopper mindre og derfor bringe den hjem til sine foreldre mindre.

Men det betyr ikke at vannkopper er utdødd. For barn, er vannkopper ubehagelig. For voksne, kan det være uutholdelig. Hvordan en voksen gjøre det gjennom?

Feber

Vannkopper er sykdom forårsaket av varicella viruset. Som de fleste virusinfeksjoner, er det ikke mye å gjøre enn å la sykdommen gå sin gang. Husk, hvis alt går bra, pasienten bare vil ha det en gang takket være antistoffer kroppen skaper.

En av de få virkelig farlige deler av vannkopper er feber. Ikke bare er det ubehagelig, men voksne er utsatt for høyere feber med denne sykdommen. Akkurat som mamma sa, drikke mye væske.

Over-the-counter feber reduksjonsgir og smertestillende er de beste behandlinger. Voksne over 20 år kan bruke aspirin. Ellers Tylenol, Advil, Aleve, Motrin er alle effektive produkter for feber reduksjon. Hvis feberen vedvarer utover tre dager eller stiger over 103 Fahrenheit, se en lege.

Klø

Den kopper i vannkopper er røde blister-sår som sveller opp, vanligvis sprekke og deretter skorpe over. Og hvis det ikke er attraktive nok, klø de - noen ganger som gale. Foruten selve ubehag og noen ganger sårhet de forårsaker - de kan også føre til arrdannelse og infeksjon hvis ripete eller kuttet. Det er viktig å la pox gå gjennom sin syklus - og holdes rene.

Antihistamin-baserte kremer er en god måte å forholde seg til kløe. Det er alltid den tradisjonelle rosa Caladryl som har eksistert i generasjoner. Benedryl kremer er også en god, sterk aktuell antihistamin. Hvis kløen er svært dårlig - som det ofte er for voksne - spør en lege om orale antihistaminer som Benedryl kapsler og reseptbelagte medisiner.

Havremel bad er en annen god måte å redusere kløe - og også å holde rent.

Alvorlige tilfeller og komplikasjoner

For voksne som gjør har andre helsemessige komplikasjoner - som hjertelidelser eller graviditet - en lege kan administrere antivirale medisiner som Zovirax eller Foscavir å få fart på vannkopper sammen. Og mens utsatte pasienter bør oppsøke lege ved første eksponering for vannkopper, voksne generelt bør se en lege umiddelbart ved å se tegn til vannkopper.

Encefalitt og lungebetennelse er mulige komplikasjoner av vannkopper hos voksne pasienter. Bestemme hvilke medisiner og aktuelle behandlinger for å bruke bør gjøres i samråd med lege.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com