Hva er Phosphatidylserine brukt for?

February 22

Fosfatidylserin er et kjemisk stoff som finnes i de biologiske membraner av både planter og dyr. Også referert til et PS, har fosfatidylserin blitt brukt som kosttilskudd siden 1970-tallet som et minne enhancer. PS har vakt interesse fra det medisinske miljøet som en mulig behandling for Alzheimers sykdom, demens og andre aldersrelaterte hukommelsesproblemer. PS har gjennomgått en rekke dobbeltblinde studier for å bestemme dens effektivitet, men det er foreløpig ingen definitiv enighet om dens effektivitet.

Sikkerhet

I en endelig beslutning brev fra Office of Nutritional Products, merking og Kosttilskudd datert 13 mai 2003, konkluderte Food and Drug Administration at fosfatidylserin var trygt og lovlig å bruke som et kosttilskudd, så lenge noen storfe-derived kilder gjorde ikke kommer fra land der BSE eksisterer.

demens

Fosfatidylserin brukes som et supplement for å redusere risikoen for demens hos eldre. I sin endelige beslutning brev, konkluderte FDA det var "lite vitenskapelig bevis" for å støtte denne påstanden.

kognitiv dysfunksjon

Fosfatidylserin kan benyttes for å redusere risikoen for kognitiv dysfunksjon hos eldre. I sin endelige beslutning brev, konkluderte FDA det var "lite vitenskapelig bevis" for å støtte denne påstanden.

Alzheimers sykdom

Fosfatidylserin kan være en potensiell behandling for Alzheimers sykdom. Selv om mange studier har indikert en forbedring i pasientens kognitive evner, disse forbedringene bare holdt seg for et par måneder, og ble bare observert i mindre alvorlige tilfeller.

nervesystemet

Phosphatidylserine er ofte spioneringen som et supplement som bidrar til å forbedre funksjonen av nervesystemet, bedre hukommelse og heve stemningen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com