Hvordan sjekke Oppskrift ernæringsmessige verdier for Free

July 11

Du har kanskje noen kosttilskudd restriksjoner, eller kanskje du bare nysgjerrig på den ernæringsmessige verdien av oppskriftene du gjør for din familie. Holde styr på kalorier, kalsium, natrium og andre ingredienser er vanskelig hvis du ikke har ernæringsmessige fakta for alt du spiser. Med riktig informasjon og en bit av matematikk, kan du lage dine egne ernæringsmessige faktaark for dine personlige oppskrifter for gratis.

Bruksanvisning

1 Den enkleste måten å få gratis ernæringsmessige informasjon for din oppskrift er å bruke en oppskrift nettside. På disse sidene, går du inn hver ingrediens, samt hva som ville bli betraktet som en servering størrelse for din oppskrift, og det vil automatisk generere en ernæringsmessig faktaark for deg. Du vil sannsynligvis må registrere deg for en gratis medlemskap på en oppskrift nettsted for å bruke denne funksjonen. Du kan finne mange oppskrift områder ved å utføre et søk på nettet hvis du ikke allerede bruker gratis oppskrift nettsider.

2 Hvis du ikke kan eller ikke ønsker å delta i en gratis oppskrift nettsted, kan du likevel beregne ernæringsmessige verdien av din oppskrift på egen hånd. Skriv ned listen over ingredienser og mengder av hver ingrediens. Slå opp ernæringsmessige informasjon for hvert punkt på listen din. Elementer som er pakket vil ha denne informasjonen på etiketten, og de fleste ernæring fakta etiketter brytes ned per porsjon. Du kan bruke en referanse bok eller gå online for å lete opp ernæringsmessige informasjon om ingredienser som er uten merking, som frisk frukt, kjøtt eller grønnsaker. Lag en egen kolonne for hver ernæringsmessige verdien du ønsker å spore, for eksempel kalorier, fett, natrium eller enkelte vitaminer.

3 Du må beregne ernæringsmessige verdien av beløpene du bruker for din oppskrift. Multipliser mengder av ingrediensene av de ernæringsmessige verdier gitt for å komme opp med totalt for hver ingrediens spalte. For eksempel, hvis du bruker en hel boks med pasta, multiplisere den ernæringsmessige informasjon per porsjon for kalorier med antall porsjoner i boksen. Dette vil gi deg den totale mengden kalorier for pasta brukes i oppskriften. Gjør dette for hver ingrediens i oppskriften.

4 Legg alle verdiene i hver kolonne til å komme opp med totalen for hver ernæringsmessige verdien du har valgt for din oppskrift. Hvis du ønsker å bryte det ned per porsjon, dele summen av antall porsjoner i oppskriften. Dette vil gi deg den samme type ernæringsmessige fakta du ser på ernæring fakta etiketter.

5 Hvis du har et regnearkprogram på datamaskinen, og du vet hvordan du bruker den, kan du lage et regneark med den samme informasjonen som er oppført i trinn 2 til 4.

Hint

  • Ta med alle ingredienser, selv de som brukes i svært små mengder, for den mest nøyaktige ernæringsmessig verdi for din oppskrift.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com