De fire prinsippene for kroppen mekanikk når Endre en seng

September 4

De fire prinsippene for kroppen mekanikk når Endre en seng


Folk som jobber i helseinstitusjoner eller hoteller endres ofte sengetøy - en oppgave som kan føre til skade på ryggen eller skuldrene fra gjentatt bøying og nå. Disse bevegelser sette press på musklene som omgir ryggraden og skuldre som de forsøker å holde leddene stabil i disse ekstreme posisjoner. Ved hjelp av riktig kroppen mekanikere gjør denne oppgaven mer effektiv og mindre skadelig for musklene.

Setup

Oppsettet av miljøet har en betydelig innvirkning på biomekanikk brukes til spesifikke oppgaver. Miljøet er en spesielt viktig faktor i helsevesenet innstillingen, hvor sengene er justerbar. Å heve høyden av en justerbar seng til hoftehøyde vil redusere mengden av bøyning som kreves. I alle miljøer, forsøke å plassere sengen slik at begge sider er tilgjengelige, for å redusere den nå avstand som kreves.

tilbake Protection

Skade oftens oppstår med oppgaver som krever bøyd over; ubekvemme stillinger kombinert med dreiemoment plassere ryggraden i en sårbar posisjon. Det er viktig å begrense mengden av bøying under sengebring oppgaver og for å holde ryggraden i en nøytral - rett frem - stilling ved bøying oppstår. Riktig oppsett av rommet vil redusere belastningen på ryggen. Når du bøyer fremover er nødvendig, bruke en "golfer løft": Ta med det ene benet rett ut bak deg som du lener deg framover. Dette vil holde ryggraden i en rett posisjon mens du bøyer.

skulder beskyttelse

Bed-making steder belastning på skulder ledd med oppgaver som å løfte tepper og sengetøy, trekke dem ut av sengen og nå over sengen for å spre arkene ut. Ta med sengetøy så nær kroppen som mulig på senga før du løfter. Styrken på skuldrene er betydelig mindre i denne posisjonen enn det er med armene utstrakt. Fjerne sengeklær i lag heller enn alt på en gang, for å redusere sin vekt. Snarere enn å nå over sengen, gå rundt til hver side som du rette ark og tepper og brette i hjørnene. Hvis begge sider av sengen ikke er tilgjengelige, klatre opp i sengen for å nå den andre siden.

Eliminer Ballistic Movements

Ballistic, eller høy hastighet, bevegelser plassere betydelig belastning på muskler og leddbånd. Disse raske bevegelser blir brukt under sengen for å lage aktiviteter som Fanning et ark ut av raskt vende det opp i luften og rister puter til putevar. Bryte disse oppgavene ned til mindre, kontrollerte bevegelser for å redusere den kraft som kreves for å oppnå dem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com