Den beste måten å behandle godt vann med høy svart Sulphur innhold

August 31

Den beste måten å behandle godt vann med høy svart Sulphur innhold


Hydrogensulfidgass er ofte forårsaket av bakterier som skaper gass, og kan føre til en svart film på overflaten av vannet, noe som gir det navnet "black svovel". Selv om bakterier er uskadelige, kan hydrogensulfid være farlig på høye nivåer og bør behandles ut av vannet. Den beste behandling teknikk avhenger av konsentrasjonen av sulfid-gass.

Vel Vann og Black Sulphur

Vel vannet kommer oftest fra underjordiske vannførende lag som er utgangspunktet innsjøer eller elver som går under jorden. En brønn er gravd dypt nok til at det kan kobles til disse akviferer og vannet pumpes opp til huset, ofte utenfor innlemmet byer og tettsteder. I motsetning til byer og kommunens vannforsyning, ikke individuelle brønner ikke har vann behandling eller rensing og som må kjøpes av hjemmet eieren i henhold til vannets forurensninger.

Når vannet strømmer undergrunnen, kan den komme i kontakt med flere mineraler og bakteriekolonier. Dette kan føre til at vannet blir fylt med disse. Svart svovel er bakterier som kan skape en svart film på vannet og genererer hydrogensulfid gass, som lukter som råtne egg og kan skape svarte flekker på klær. Bakteriene ikke utgjør en helserisiko, men det kan gjøre vannet usmakelig, stinkende og i noen tilfeller, udrikkelig.

Beste behandlingsmetoder

Hvis du bare har en liten mengde sulfid gass i vannet, så kan du behandle det ved hjelp av en lufting teknikk. En tut er installert mellom brønnen og huset. Som vannet kommer inn, er det rutes til en kaskade eller sprøyte forsamlingen som eksponerer vann til luft og reduserer vanntrykk. Dette vil fjerne hydrogensulfid lukt fra hjemmet, men det vil fortsatt være på strålesamleren nettstedet.

Hvis du har høye konsentrasjoner av svovelbakterier, så din beste behandling metoden vil være klor behandling, som også er kjent som sjokkerte også. Den klor vil fjerne råtne egg lukt og drepe svovelbakterier. Bakteriene kan komme tilbake om ikke helt fjernet av blekemiddel, så gjentar behandlinger vil være nødvendig. Du introdusere vann inn i brønnsystemet som har høye konsentrasjoner av klor. Alt fra det vannførende system, gjennom brønnboringen og distribusjonssystemet er utsatt for klorvann. Det er viktig at ingen drikker vannet mens brønnen blir sjokkert og vannet skal få lov til å kjøre inn i avløpet før minst til lukten av klor ikke kan luktes.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com