Hvordan få en indre lår Lift

July 8

En indre lår løft er en type kosmetisk kirurgi der huden av denne region av kroppen strammes. Målet er å redusere sagging i både indre og ytre lår. Fremgangsmåten kan også omfatte fettsuging for å fjerne overflødig vev og fett fra regionen. Denne kosmetiske inngrepet vil forbedre utseendet på låret.

Bruksanvisning

Lift Surgery Indre lår

1 Finn ut om å ha indre lår lift kosmetisk kirurgi er riktig for deg. Du bør være i god helse og ikke har noen hud bekymringer eller infeksjoner i regionen før operasjonen starter. Din kosmetisk kirurg vil avgjøre om risikoen ved å utføre operasjonen er for høyt for deg.

2 Planlegge en første konsultasjon med legen. Under konsultasjonen, stille spørsmål til legen din for å finne ut hvor godt du stoler på ham og det han tilbyr å gi til deg. Høringen vil omfatte en undersøkelse, anbefaling, som kan inkludere å ha fettsuging gjort først, samt et estimat av den sannsynlige utfallet legen spår.

3 Spør legen eventuelle spørsmål du har om prosedyren. Noen kan gi deg bildebehandlingsprogrammer som kan gi deg en idé om hvordan prosedyren vil fungere og hva utfallet vil bli. Finn ut om resultatene er det du leter etter, og verdt prisen.

4 Møte med kirurgens team for å diskutere finansiering for indre lår heis, samt legens opphold som vil være nødvendig. De fleste pasienter trenger til å forbli i sykehus for en dag eller lenger etter inngrepet fordi generell anestesi brukes under prosedyren, og risikoen for infeksjoner er større.

5 Vit hva du kan forvente på dagen for operasjonen for indre lår heis vil skje. Du må komme på forhånd for å få kirurgen markere snittene han vil gjøre på kroppen og for anestesi som skal brukes. Etter kirurgi og ditt sykehusopphold, kan det ta opptil 10 dager, hvor tiden kan du ikke være i stand til å arbeide.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com