Om AARP Medicare Supplement and Drug Plan

August 4

AARP Medicare Supplement and Drug Plan er en HMO som sørger for helsetjenester samt reseptbelagte legemidler. Den er tilgjengelig som et alternativ til tradisjonelle Medicare dekning og i noen tilfeller kan gi mer dekning for forhold enn bare Medicare. Men noen begunstigede i andre Advantage planer som byttet fra Medicare hadde problemer med sine planer, og selv ble tvunget til å velge andre planer når Advantage leverandør stoppet dekker Medicare pasienter.

Betydning

Medicare Advantage planer er ment å gi både stoffet dekning og helsetjenester for eldre på det som var håpet å være en redusert pris. Det er fortsatt debatt om deres suksess, spesielt i området om å holde seg reseptbelagte kostnader. En Congressional studie fant at i de første sju ukene av Medicare Part D narkotika program, reseptbelagte stoffet planer hevet narkotika priser. Men planen gjorde utvide stoffet dekning for mange seniorer som manglet denne forsikringen.

typer

Planene sponset av AARP og leveres av Secure Horizons er tilgjengelig i fire nivåer, heter AARP MedicareComplete Plan 1, MedicareComplete 2, MedicareComplete 3 og MedicareComplete Essential. Månedlig premie varierer fra $ 99,00 for Plan 1, $ 125,00 for Plan 2, $ 0,00 for Plan 3 og $ 85 for Essentials. Alle bortsett fra Essentials inkluderer stoffet dekning i tillegg til helsevesenet. Kontor besøk co-betaler går fra $ 0,00 til $ 30,00 avhengig av planen og om til en fastlege eller spesialist. Dette er helse vedlikehold organisasjon (HMO) planer.

effekter

Virkningen av endringer i måter helsetjenester og medisiner er gitt til eldre, både i AARP plan og hundrevis av lignende planer har ikke hatt ønsket effekt på medisinske kostnader. I motsetning til Medicare selv, er stoffet dekning kun tilgjengelig gjennom private forsikringsordninger, enten alene eller i kombinasjon med helsevesenet planer (Medicare Advantage). Det er derfor ingen forhandling av prisene som det var med tradisjonelle Medicare dekning. Selve kompleksiteten av alle de planer som tilbys, hver med forskjellige formula (lister over dekket legemidler), som kan eller ikke kan inneholde stoffer som enkelte pasienter trenger, øker enormt vanskeligheten med å gjøre informerte helsetjenester beslutninger.

fordeler

AARP Medicare Supplement and Drug plan er tilgjengelig på flere nivåer. I motsetning til Medicare Part D narkotika planer, er Medicare supplerende planer som inkluderer stoffet dekning kalt Medicare Advantage planer. I denne type dekning, får pasienten både helsesektoren og medikamenter gjennom en sentral leverandør. I MedicareComplete plan, pasientene har en egenandel på $ 5,00 for en 30-dagers forbruk av foretrukne generiske legemidler på detaljhandel apotek. Anbefalte merkenavn narkotika har en co-pay for $ 29,00. Ikke-foretrukne legemidler er $ 60,00 og for spesielle medisiner pasientene betale 33 prosent av den endelige kostnaden. Nitti dag narkotika rekvisita er tilgjengelig via postordre på en kostnadsbesparelser.

betraktninger

Medicare samler kundeservice rapporter på alle Medicare regulerte planer. AARP MedicareComplete plan fikk høye karakterer (fire eller fem av fem stjerner) i de områdene av kundeservice, telefon samtalen legger, klager forlater plan, tilgang til primærhelsetjenesten besøk og spesifikk sykdom omsorg blant andre områder. De fikk mye lavere rating (ut én eller to stjerner av fem) på områder som medlemmer bor med planene fra ett år til det neste, narkotika plan prisene på nettstedet er lik faktiske priser betalt på apotek, og besvare samtaler i en tide. I sistnevnte tilfelle, ble bare 48% av samtalene besvart i tide.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com