Hvordan vet jeg om jeg kommer til å få en Black Eye

July 25

Hvordan vet jeg om jeg kommer til å få en Black Eye


En svart øye er blåmerker rundt øynene som først ser ut svart eller dyp lilla deretter endres til en blålig eller rødlig så, endelig, gul-grønn farge, som det helbreder. Trauma til delikat, svært vaskulær område fører til et blått øye. Blåmerker er et resultat av brudd i de små blodkarene under huden. Ifølge Mayo Clinic, eldre mennesker og kvinner har en tendens til blåmerker lettere enn menn. Dermed vil de være mer sannsynlig å utvikle en "Shiner" etter å ha opplevd en okulær skade.

Bruksanvisning

1 Gjennomgå hendelsene i forrige dagen. Hvis du har opplevd en skade på øyet området, kan du utvikle en blåveis. Hvis du hadde oral kirurgi, spesielt på øvre tennene, så er det en sjanse for at blåmerker kunne begynne å vises på øvre kinn og / eller øynene dagen etter. Visse ansikts kosmetisk kirurgi prosedyrer kan også gi øynene misfarging.

2 Undersøk ansiktet ditt i et speil. Hvis øyet er rødt eller hovent, er sjansen stor for at en svart øye vil danne. Før du får blåmerker, huden rundt øynene vanligvis vil rødme og svelle. Hvis øynene er røde eller hovne, legg is på den og ringe legen din.

3 Bestem om du føler smerter rundt øyet. Hvis en svart øye er i ferd med å utvikle seg, du vanligvis vil føle smerte i området.

4 Åpne og lukke øynene i spørsmålet et par ganger og sammenligne hvordan det føles med hvordan andre øyet føles når du utfører denne samme bevegelsen. Hvis du føler smerte eller har problemer med å gjøre dette, kan en svart øye være forming.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com