Nekte forsikring på grunn av pre-eksisterende forhold

July 23

Nekte forsikring på grunn av pre-eksisterende forhold


Fra 2011 kan helse assurandører nekte dekning til deltakere som lider av en pre-eksisterende tilstand. Noen forsikringsselskaper kan gi dekning, men utelukker tilstanden fra forsikringen. Dette skaper store vanskeligheter i livet til enkeltpersoner som trenger rimelige helsetjenester for å opprettholde en sunn livsstil. Å nekte forsikring på grunn av pre-eksisterende forhold er en form for diskriminering og fører til millioner av mennesker til å gå uforsikret.

Beskrivelse

En pre-eksisterende tilstand er en helsetilstand som var til stede før en person søkt om eller fått en helseforsikring plan. Noen helse operatører også vurdere tidligere skader og sykdommer en pre-eksisterende tilstand. Hvis en plan deltaker led av et hjerteinfarkt eller kreft for fem år siden, kan dette være grunnlag for en forsikring fornektelse med noen selskaper. Graviditet er også ansett som en pre-eksisterende tilstand og kan bli ekskludert fra en helseforsikring plan.

Hensikt

Forsikringsselskapene nekte eller utelukke pre-eksisterende forhold fra dekning fordi de koster selskapet penger. Pasienter som lider av en sykdom eller sykdom har en høy sannsynlighet for innlevering et forsikringskrav. På den annen side, friske mennesker har en svært lav sannsynlighet for innlevering et forsikringskrav. Forsikringsselskapene er forpliktet til å betale kostnadene for dekket helsemessige fordeler. Behandlinger for kroniske tilstander og sykdommer er kostbare. Snarere enn å absorbere disse kostnadene, gjør forsikringsselskaper ikke gi forsikring til folk som trenger kontinuerlig helsetilbud.

ulempene

En stor ulempe med å bli nektet forsikring for pre-eksisterende forhold er manglende evne til å ha råd til premiene i høyrisiko politikk. Personer med pre-eksisterende forhold er vanligvis igjen med noe annet valg enn å delta i statsstøttet høyrisiko helseforsikring bassenger fordi de er de eneste programmene som vil forsikre kroniske helseproblemer. Ifølge US Department of Health and Human Services, høy risiko helseforsikring bassenger belaste betydelig høyere priser enn selskaper i personmarkedet. Personer som ikke har råd til å betale premie ofte gå uten kvalitet helsetjenester de trenger.

utelukkelser

Private helseforsikringsselskaper kan utelukke en pre-eksisterende tilstand fra dekning i stedet for å nekte deltakeren forsikring helt. Noen private helse assurandører og garanterte problemet forsikring planer satt en tidsbegrensning på hvor lenge en tilstand kan utelukkes fra dekning. Plan deltakerne kan være gjenstand for en pre-eksisterende tilstand utelukkelse periode for nyinnkjøpte individuelle helseforsikring planer. Eksklusjons perioder vare fra 60 dager til 12 måneder, avhengig av type plan. I løpet av ekskluderingsperioden, har deltakeren ikke har dekning for noen helsetjenester relatert til pre-eksisterende tilstand, men er dekket for alle andre fordeler.

betraktninger

Personer som lider av pre-eksisterende forhold og har vært uforsikret i minst seks måneder kan kvalifisere for dekning under den føderale pre-eksisterende tilstand Insurance Plan (PCIP). Forsikringen programmet ble utviklet under Patient Protection og Affordable Care Act. Den er utformet for å gi rimelige helsetjenester til personer med kroniske helseproblemer som har blitt nektet dekning andre steder. Under Affordable Care Act, vil alle forsikringsselskaper være forbudt fra å nekte eller uten dekning for pre-eksisterende forhold innen 2014, noe som gir alle tilgang til helseforsikring uten diskriminering.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com