Fordeler og ulemper med klinisk simulering i sykepleie

February 21

Fordeler og ulemper med klinisk simulering i sykepleie


Kode Blå situasjoner er en av de mest skremmende tingene en sykepleier kan oppleve. Dette er når pasientens hjerte har stoppet og alle tilstede arbeider for å gjenopplive ham. Et første kode blå er en opplevelse sykepleier aldri vil glemme. Det er ofte ingen praktisk måte å forberede seg på det, men med bruk av high-fidelity simulerings hjelpemidler, er sykepleierutdanning prøver å forbedre situasjonen. Men som med all ny teknologi, er det noen klare fordeler og ulemper med å bruke denne bølgen av fremtiden.

Klinisk Simulering dag

En klinisk simulering i dag er et high-tech hendelsen. Veldig dyrt, er høyteknologiske utstillingsdukker styrt av lærere til å levere fysiologisk hensiktsmessige tiltak mot sykepleierstudenter 'intervensjoner. Det er også tilfeller nå av mer avanserte, datastyrte rutiner som opererer uavhengig av en pedagog og ta en student gjennom en hel pasient møte. Disse maskinene opererer på kjente algoritmer som er programmert inn i dem basert på hvordan en faktisk pasient ville reagere.

Pros av klinisk simulering

Det er mange fordeler med denne teknologien, og den største er pasientsikkerhet. En sykepleier som har gått via Avansert Cardiac Life Support algoritmen med en simulering har ikke hatt sjansen til å gjøre henne feil på et levende menneske. I tillegg kan en sykepleier simulere 10 Kode Blues i en ettermiddag, mens Kode Blues ikke skjer så ofte i den virkelige verden. Simulering gir også eleven mulighet til å bli vurdert av en pedagog og deretter kritisert på hennes prestasjoner. Dette, igjen, er ikke mulig i den virkelige verden Kode Blå situasjoner.

Cons of Clinical Simulering

En av de største ulempene til simulering er at uansett hvor realistisk det er, dukker er fortsatt ikke ekte. De kan ikke tilstrekkelig stå på plass for menneskekroppen. Fysiologisk og psykologisk, de alltid bommer. Ofte er det miljøet ikke så stress belastet som en kode blå situasjonen ville være, og som definitivt påvirker ytelsen. Kostnad for utstyr, manglende opplæring for lærere, og mangel på tilgang til simulatoren er ulemper med å bruke en simulator.

Simulering i fremtiden

Selv om lav-fidelity simuleringsdukker har eksistert i flere tiår, er mange universiteter nå investerer i high-fidelity teknologi for sine pleieavdelinger. Selv mange sykehus har kjøpt disse kostbare undervisnings medhjelpere for å hjelpe sine sykepleiere i å fremme sin utdanning. Men det er ulemper for denne type undervisning som i stor grad blir ignorert. Mer forskning må gjøres for å avgjøre om hi-fi-simulering er faktisk noe som er til nytte for sykepleierstudenter. Hvis det ikke er noen av de ulemper som må tas opp og reduseres for å gjøre dette verktøyet den mest positive det kan være.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com