Hvordan lage Comfrey Leaf tinktur

August 29

Hvordan lage Comfrey Leaf tinktur


Comfrey er en blomstrende flerårig urt med lange, dype grønne blader og røtter som ligner en nepe plante. Comfrey blad skjær er en felles aktuell behandling for lindring fra blåmerker, forstuinger, kutt, byller og hevelse. Dessverre, kjøpe en Comfrey blad skjær fra din lokale naturlig kjøpmann kan være dyrt. Du kan kjøpe tørkede Comfrey blader og lage din egen skjær, i større mengder, for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

1 Place 2 kopper knust Comfrey bladene i en 32-oz. glasskrukke. Hvis du ikke har tørket comfrey tilgjengelig, spre flere friske blader i et tynt lag på et ark med matlaging klasse bakepapir. Tillate bladene å tørke i en uke.

2 Hell 2 kopper 100 bevis vodka over Comfrey blader og forsegle glasset tett.

3 Sett glasset inn i et mørkt skap og la den til å sette i en måned, uforstyrret. Dette gjennomsyrer alkohol med comfrey essens, trekke ut alle kjemiske forbindelser og oljer fra bladene.

4 Åpne glasset og plassere et ark med cheesecloth over munnen. Hold osteklede over munningen av glasset og helle væsken inn i en separat krukke. Cheesecloth vil siler bort alle de Comfrey bladene.

5 Forsegle glasset inneholder skjær og lagre den i et mørkt og kjølig sted i inntil ett år.

Hint

  • Aldri la glasset inneholder skjær åpen for lenge, så det vil fordampe raskt.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com