Årsaker til Hemorrhoid i et barn

October 30

Hemorroider kan føre til hevelse, svie, kløe, smerte og noen ganger blødning i anal området. Hemorroider er mer vanlig hos voksne, men under visse omstendigheter barna kan lide av dette ubehagelig sykdom i tillegg.

forstoppelse

Når et barn er forstoppet han stammer å ha avføring. Dette øker blodsirkulasjonen og setter press på venene rundt endetarmen, forårsaker hemorroider.

dehydrering

Dehydrering fører tørre, kompakt avføring som er vanskelig og vanskelig å passere. Dette legger press på endetarmen, forårsaker betennelse i anal årer, og kan føre til hemorroider.

kronisk Diaré

Kronisk diaré fører til dehydrering som, kombinert med lengre perioder med sittende på toalettet og anstrengende å passere avføring, kan føre til hemorroider.

Unngå Bad

Ungdommer kan noen ganger bli så pakket inn i en aktivitet som de ignorerer trang til å bruke badet. Dette kan resultere i kompakt avføring, forstoppelse og til slutt føre til hemorroider.

Forebygging

For å hindre hemorroider i et barn, gi ham rikelig med vann og mate ham en diett rik på fiber. Vanlige fiber-rik mat inkluderer epler, aprikoser, bønner, kli, fiken, svisker, hel hvete, erter og brokkoli. Et barn skal også få rikelig med vann og mosjon daglig.

betraktninger

Vanligvis hemorroider hos barn er ikke alvorlig og kan behandles hjemme. Men hvis barnet ditt hemorroider er ledsaget av blødning, bør du oppsøke lege for å utelukke noe mer alvorlig.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com