Hvorfor Your Heart Beat Fast når du trener?

October 22
Hvorfor Your Heart Beat Fast når du trener?

Hjertet pumper blod gjennom kroppen for å gi næringsstoffer og fjerne avfall fra kroppens vev. Kroppen krever mer næringsstoffer og produserer mer avfall som du trener. Kroppen reagerer på disse og andre endringer ved å øke hastigheten som hjertet slår.

Definisjon av Heartbeat

Med hvert hjerteslag, fyller ditt hjerte med blod og kontrakter for å pumpe det gjennom kroppen raskt. Hvilepulsen er lik antall ganger hjertet slår per minutt mens du er i ro. Den normale hvilepulsen går mellom 60 og 80 ganger i minuttet, men det kan være normalt å ha en hjertefrekvens på mellom 50 og 100 slag per minutt, ifølge Montana State University.

neural kontroll

Den sympatiske og parasympatiske nervesystem kontrollere hastigheten som hjertet slår. Bare i forberedelse til treningen, øker sympatiske nervesystemet hjertefrekvensen. Som øvelsen starter, stimulerer det sympatiske nervesystemet hjertet til å slå enda raskere svar på kroppens krav.

Blood Vessel dilatasjon

Musklene trenger mer oksygen og energi under trening. Blodkarene i de aktive musklene utvider seg å øke blodstrømningen og mengden av næringsstoffer som leveres til dem. Som disse blodårene utvider seg, fartøyene i magen og nyrer constrict. Men flere årene utvider seg enn constrict, krever hjertet å pumpe raskere å opprettholde et normalt blodtrykk.

avfall Elimination

Trening fører til at musklene til å produsere store mengder avfall i form av melkesyre, adenosin, karbondioksid og hydrogenioner. Den økte hjerterytmen og blodstrøm produsert av sirkulasjonssystemet tillate kroppen å bære disse avfall vekk fra musklene og skille dem gjennom utånding, svette og urinering.

Regelmessig trening og hjertefrekvens

Å få regelmessige mengder trening vil øke størrelsen på hjertet og øke mengden blod hjertet kan pumpe med hver sammentrekning av ventriklene. Denne treningseffekten fører til at hvilepuls og gjennomsnittlig utøvelses pulsen til å reduseres med så mye som 20 til 30 slag i minuttet. Hele livet, kan dette tilsvare millioner av lagrede beats av hjertet ditt, som vil ikke lenger trenger å jobbe så hardt for å holde tritt med kravene til kroppen din.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com