Hvordan Les Body Mass Index

March 10

Hvordan Les Body Mass Index


Selv om å få en kropp indeksen massetall er enkelt, og vite hvordan du skal lese det er en annen sak helt. Du trenger å vite, for eksempel om lave tall eller høye tall er bedre, og om tallene må leses forskjellig avhengig av kjønn, rase eller etnisk opprinnelse. Heldigvis leser en kroppsmasseindeks diagrammet er lett å lære.

Bruksanvisning

1 Skaff din body mass index nummer. For å få dette nummeret dele vekten din i pounds av høyden din i inches, kvadrat, og multiplisere resultatet med 703. For de fleste vil antallet være et sted mellom 18 og 30.

2 Slå opp en body mass index diagram. Disse kan lett finnes på Internett, spesielt Wikipedias fargekodet body mass index chart (se Ressurser nedenfor). The Heart Lung and Blood Institute tilbyr også en body mass index chart, samt en online body mass index kalkulator for å hjelpe folk i sine beregninger (se Ressurser nedenfor).

3 Finn din body mass index nummer. De fleste body mass index diagrammer har kroppsmasseindeks gruppert i en lett-å-lese-format i selve diagrammet. Tallene er alltid ordnet i en venstre-til-høyre-format med de laveste tallene på venstre side.

4 Bestem hvilken kategori din kroppsmasseindeks siffer under. En body mass index chart har 4 kategorier-undervektige, normal, overvekt og fedme. Utvalget for undervektige er under 18,5 er normalt område 18,5 til 25, 25 til 30 er overvektig og en body mass index lese over 30 indikerer fedme.

5 Velg body mass index diagram som fungerer best for deg. Noen body mass index diagrammer er fargekodet og inndelt i nivåer av alvorlighetsgrad, slik som de 3 alvorlighetsgrad nivåer av fedme. Andre krever at brukeren å finne hennes høyde, deretter kryssreferanse det med vekten hennes for å lese hva kroppen hennes mass index tall representerer.

Hint

  • Mens en kroppsmasseindeks lesing er svært nyttig for å bestemme fedme, kan det ikke ta hensyn til hver enkelt person. Folk over 65 har en tendens til å få lavere kroppsmasseindeks tall enn de burde på grunn av deres organer inneholder mindre muskelvev. Idrettsutøvere, på den annen side, kan registrere en høyere kroppsmasseindeks enn de faktisk garanterer på grunn av deres legemer som inneholder mer muskler, som veier mer enn fett.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com