Blanding for Ørevoks fjerning

January 24

Generelt sett ører er selvrensende deler av kroppen. Av og til, men mislykkes selvrensende mekanisme. Ørevoks buildup kan føre til at noen mennesker til å føle fylt eller blokkert, eller at hørselen er svekket. Personer med blokkering kan føle at de har væske i ørene. I de fleste tilfeller kan en overflod av ørevoks trygt fjernes med enkle over-the-counter rettsmidler og vanning.

ørevoks dannes

Ørevoks er et klebrig stoff som skilles ut av ørevoks kjertler. Under normale omstendigheter, er ørevoks gunstig for ørene. Det feller skitt, bakterier og andre små fremmedlegemer som kommer inn i øregangen og hindrer dem fra å gjøre skade. Når ørevoks blokkerer øregangen blir skadelig. Under disse omstendigheter kan det føre til smerter og midlertidig hørselstap. Det kan føre til en person til å hoste. Bare en liten mengde av ørevoks er nødvendig for å blokkere hørselen hvis det sitter fast på rett sted. Smerte oppstår når voksen stivner.

Ørevoks buildup kan oppstå i begge ørene eller i bare ett øre. En person kan ha problemer med voksbelegg på en hyppig basis, eller det kan forekomme bare en gang. Vanligvis er årsaken til den plutselige utvikling av ørevoks oppbygging er ukjent.

Ear Swabs

Skikkelig rengjøring ørene krever en mild hånd og forsiktighet. Sette et objekt inn i øret kan føre til smerter og skader. Bruken av øret vattpinner er en av de mest kontroversielle temaene i emnet for øret rengjøring. Fagfolk hevder å stikke en vattpinne inn i øret kan føre til flere problemer. Først er det en sjanse for at du vil skade øret hvis pinnen er satt inn for tvang eller for dypt. For det andre, er det en risiko for å skrape den indre øret, noe som kan resultere i en smertefull infeksjon. Tredje, det handler om å sette pinnen i øret kan faktisk "pakke" voksen inn i øret. Og det er en risiko bomull del av pinnen kan løsne og sette seg fast i øret.

ørevoks fjerning

Vanning er den sikreste form for ørevoks fjerning. Den første linjen av behandling innebærer ofte å skylle øret med varmt vann. Hvis dette ikke fungerer, kan du skylle øret med en blanding som inneholder vann og hydrogenperoksid. De fleste over-the-counter rettsmidler inneholder hydrogen peroxide eller en ingrediens som er veldig lik.

Mykgjøre voks før fjerning med hydrogenperoksid. Ved hjelp av en liten øre dropper, anvende omtrent fire dråper av hydrogenperoksyd inn i øret. Gjør dette flere ganger om dagen i tre eller fire dager på rad. Fyll en liten pære sprøyte med varmt vann og bruke den til å skylle ut av øret. Bøy hodet slik at vannet vil renne ut. Når du er ferdig, tørk forsiktig øret med en myk klut til å tørke. Eller du kan bruke en bomullsdott. Bruk dråpetelleren for å sette en dråpe eller to av alkohol inn i øret. Alkoholen vil hjelpe i tørkeprosessen. Det er en mulighet for at du bruker denne metoden kan forverre snarere enn å løse problemet dersom væsken blir fanget mellom trommehinnen og voksen.

En annen hjemme bøte innebærer å blande en skje med eddik, en skje med vann og 2 skjeer hydrogenperoksid. Varm løsningen på kroppstemperatur og bruke en liten dropper å bruke dråper inn i øret. Løsningen bør myke opp voksen, slik at det kan trygt spyles fra øret. Noen få dråper babyolje, glycerin eller mineralolje kan anvendes for å bløtgjøre herdet voks.

Hvis du har en historie med ørebetennelse eller sykdom bør du ikke bruke et hjem ørevoks fjerning metode. Du bør søke medisinsk behandling for noen øre tilstand med smerter.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com