Alternative behandlinger for Carpal Tunnel Syndrome

February 18

Alternative behandlinger for Carpal Tunnel Syndrome


Hvis du tilbringer mye tid å skrive på en datamaskin tastatur, er du mer utsatt for carpal tunnel syndrom. Symptomene kommer som skarp, skyting maling piercing gjennom håndleddet og opp armen. Selv om det kan føles som kramper, det er carpal tunnel syndrom. Om fem prosent av den yrkesaktive befolkningen lider av carpal tunnel syndrom, med om lag én prosent av befolkningen (se Resource). Vanligvis er det på grunn av gjentatt bruk av hender og håndledd. Personer som lider av denne smertefulle tilstanden kan bli desperate for lettelse, søker etter alternative, samt konvensjonelle medisinske behandlinger.

Identifikasjon

Carpal tunnel syndrom er en tilstand der den viktigste nerve leverer sensasjon til tommelen og tilstøtende to fingre er komprimert. Således er det område som leveres av nerver nummen og kan til og med være smertefull. Carpal tunnel syndrom kan påvirke enten en eller begge hender.

andre årsaker

Foruten kontinuerlig bruk av hender, fingre og håndledd, kan carpal tunnel syndrom også være forårsaket av graviditet, fedme, hypotyreose, leddgikt og diabetes. Fordi carpal tunnel er mindre hos kvinner, de er mer utsatt enn menn. Vanligvis, carpal tunnel syndrom forekommer bare hos voksne

Typer av alternative behandlinger

Akupunktur kan brukes i behandling av carpal tunnel symptomer ifølge Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (se Ressurser). Men det er fortsatt ikke nok forskning til å bestemme sin grad av effektivitet.

Akupressur, vanligvis på underarmer, hender og håndledd, er basert på samme teori som akupunktur, men den bruker press snarere enn nåler brukes på akupunkturpunkter. Dette antas å fremme blodet å strømme til hender og håndledd, lettelser nummenhet og hevelse.

Vitaminer, urtemedisin og kosttilskudd er også brukt som et alternativ behandling. For eksempel kan enzym kosttilskudd som bromeliad eller enzymkombinasjoner redusere hevelse av vev, selv om det kan ta flere uker å se resultater. Vitamin B6 og B12 er også blitt anvendt, så vel som homøopatisk Arnica tabeller og salver. Noen gode mat kilder til vitamin B6 er avokado, søtpoteter, solsikkefrø, brun ris, kikerter, mango, laks, svinekjøtt og kalkun. Mat som inneholder B12 omfatter lever, eggeplomme, kikerter, søtpotet, brokkoli, kål og andre.

Yoga har lettet symptomene på carpal tunnel hos noen pasienter. Fordi yoga Postures er rettet til å strekke, styrke og balanse overkroppen ledd, kan det noen ganger bli brukt for smertereduksjon og for å øke gripende styrke.

Kiropraktikk behandlinger foreslår også litt effekt som splinting for lettelse, selv om igjen, er det ikke nok pålitelig vitenskapelig bevis.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at alternative og konvensjonelle behandlinger er gjensidig utelukkende. Men dette er ikke sant, som ofte lindring kommer når kombinere behandlinger fra både alternative og konvensjonelle behandlinger.

Advarsel

Gjør leksene dine før du velger en alternativ behandling over konvensjonelle behandlinger. Selv om det er mye informasjon på nettet om urte kosttilskudd og alternative behandlinger, diskutere dem med troverdige helsepersonell, inkludert en vanlig lege før du foretar et valg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com