Hva er fordelene med Geodon?

February 19

Geodon er et stoff som brukes til å behandle bipolar sykdom og schizofreni. Den kommer i en kapsel og en injeksjon form. Daglig anbefalte doseområder fra 40 mg til 200 mg for kapselen, og 20 mg til 40 mg for injeksjon.

Fordelene ved behandling av bipolare pasienter

Ifølge Pfizer, produsenten av Geodon, lindrer stoffet flere symptomer på bipolar lidelse. De omfatter lindring av høy eller irritabel stemning; reduksjon i energi, aktivitet og rastløshet; reduksjon i racing tanker eller rask snakking; økning i evnen til å fokusere; og øke i evne til å sove.

Fordeler i behandling av pasienter med schizofreni

Ifølge Pfizer, lindrer medikamentet symptomer på schizofreni. De omfatter reduksjon av hallusinasjoner, reduksjon i vrangforestillinger og lindring av paranoia, og forbedring i tilbaketrekning, flat påvirke og mangel på motivasjon symptomer.

Bivirkninger

Geodon har noen bivirkninger. De omfatter søvnighet, svimmelhet, rastløshet og ukontrollerte muskelbevegelser. Noen mennesker kan oppleve vektøkning.

tar Geodon

Geodon kan ta noen uker å jobbe. Det bør alltid tas på samme tid hver dag, og tas sammen med mat. Folk tar Geodon bør fortsette å ta det før legen forteller dem til å stoppe.

Hvem bør ikke ta Geodon

Eldre pasienter med demensrelatert psykose bør ikke ta Geodon. Tar Geodon setter dem på økt risiko for død. Personer med visse typer hjertelidelser bør ikke ta Geodon, som Geodon kan øke risikoen for endringer i hjerterytmen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com