Hva er forskjellen mellom Baking Chocolate & amp; Sjokolade?

August 16
Hva er forskjellen mellom Baking Chocolate & amp; Sjokolade?

Nesten alle de forskjellige typer av sjokolade finnes i de fleste dagligvare kan bli brukt i bakervarer. Den største forskjellen mellom de ulike typene er hvorvidt confection er søtet. Generelt, hva er tradisjonelt kjent som baking sjokolade er usøtet eller veldig lett søtet mens sjokolade for å spise er søtet. Baking sjokolade er ren sjokolade uten tilsatt ingredienser. Andre sjokolade som selges for å spise inneholde søtningsstoffer, smaksstoffer og også andre ingredienser som nøtter, tørket frukt, urter eller krydder. Sjokolade markedsført for å spise selges i fancy pakker som inneholder tynne barer, vanligvis ca 2 eller 3 unser, og du kan forvente å betale mer for denne typen sjokolade.

baking sjokolade

De to hovedtyper av bakervarer sjokolade er usøtet og bittersøt sjokolade. Usøtet sjokolade kan bli funnet i baking delen av de fleste supermarkeder og er vanligvis selges i pakker som inneholder åtte 1-unse firkanter. Selv bittersøt sjokolade har litt sukker lagt til den og kan kjøpes for å spise, kommer det ofte i tykke 1-unse torg og er også solgt i bulk spesielt for baking formål. Baking sjokolade er laget av kakao nibs som har blitt frest og deretter dannet i en lime. Pastaen er ca 50 prosent kakao tørrstoff og 50 prosent kakaosmør; imidlertid, er det kakao innhold 100 prosent, noe som betyr at ingen sukkere eller andre ingredienser tilsettes til den. Bittersweet sjokolade inneholder nærmere 35 prosent kakao tørrstoff og 67 prosent kakao.

semisweet sjokolade

Semisweet sjokolade kan kjøpes for baking, men den er søt nok til å spises rett ut av pakken. Selv om det er søtere enn bittersweet sjokolade, kan de to brukes om hverandre i oppskrifter. Hvis du foretrekker bittersøt sjokolade og bare har semisweet sjokolade i huset, bør du vurdere å redusere mengden av sukker litt i sjokoladen din oppskrift. Semisweet sjokolade er tilgjengelig i chips, barer og en-unse firkanter. Semisweet sjokolade er den mest populære sjokolade brukt på å lage chocolate chip cookies.

German Chocolate

Tyske Sweet Chocolate er søtere enn andre bakervarer sjokolade. Den mørk sjokolade inneholder 46 prosent kakao, som er lik bittersweet sjokolade, men det inneholder mer sukker. Tyske Sweet Chocolate, nå en Kraft merkevare og en del av sin Baker Chocolate linjen, ble skapt av Samuel tysk. Han tenkte å legge sukker til sjokolade ville være mer praktisk for bakere enn å bruke usøtet sjokolade. Det vilkår av sødme, er det søtere enn semisweet sjokolade. Tysk sjokolade brukes oftest i å lage tysk sjokoladekake - som ikke er en dessert spesialitet fra Tyskland, men er navnet på den helt av sjokolade brukes i kaken.

andre Chocolates

Selv brukt sjeldnere enn andre sjokolader, er melkesjokolade tilgjengelig i chips og blokker for baking også. Melkesjokolade er søtet og har melketørrstoff lagt til det, øke fettinnholdet samtidig redusere kakaoinnhold. Selv er inneholder ingen faktiske kakao, er hvit sjokolade også tilgjengelig i chips og blokker for baking. Av alle sjokolade, er hvit sjokolade den søteste; den har kakaosmør, men ingen kakaopulver. Både hvit sjokolade og melkesjokolade kan anvendes på samme måte som bittersweet og semisweet sjokolade.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com