Hvordan bruke Yucca Root for Health

June 28

Hvordan bruke Yucca Root for Health


Den Yucca anlegget er en ørken plante som vokser i den sørvestlige delen av USA og i Mexico. Sin rot er lik den potet med huden som bark av et tre. På grunn av steroidet saponin i roten, er det brukt som en mild skummende cleanser. Men det har også andre bruksområder og helsemessige fordeler.

Bruksanvisning

1 Konsumere Yucca Root som du ville en potet. Bake Yucca Root i ovnen og erstatte det for poteter i oppskrifter for å øke inntaket av vitamin C, B og A samt kalsium, fosfor, kalium og jern. Du kan finne Yucca Root i mange helsemessige eller naturlig mat butikker og på noen dagligvarebutikker.

2 Bruk Yucca Root pulver, som inneholder ren tørr Yucca Root ekstrakt, ved å blande den med vann, yoghurt og smoothies eller i juice som du ville protein pulver. Den Yucca Root pulver inneholder saponiner som brukes som et effektivt anti-inflammatorisk og for å redusere muskelspasmer, som bringer lindring til leddgikt smerte.

3 Ta Yucca Root i en pille for å behandle leddsmerter, leddgikt, bursitt, kolitt og osteoporose. Dette tillegget har også vært kjent for å gi deg ekstra energi, også.

4 Drikk Yucca Root te å rense blodet og rense tykktarmen.

5 Påfør Yucca Root til håret ditt som en mild sjampo. Du kan kjøpe sjampo laget av Yucca Root fra mange naturlig eller helsekostbutikker på nettet eller gjøre sjampo selv. Yucca Roots har blitt brukt av indianerstammer i årevis for å forhindre håravfall og flass samtidig som håret skinnende og vakkert.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com