Marshmallow Root for Acid Reflux

April 3
Marshmallow Root for Acid Reflux

Hvis du opplever sporadiske halsbrann, raping eller smaken av gulpe opp mat og magesyre på baksiden av halsen etter å ha spist, kan du ha acid reflux. Dette fordøyelseskanal lidelse er et resultat av mageinnhold som strømmer tilbake inn i spiserøret, og den medisinske betegnelse for tilstanden er "gastroøsofageal refluks." Marshmallow root kan bidra til å lette ubehag av acid reflux, men det kan ikke erstatte profesjonell medisinsk rådgivning. Snakk med legen din hvis du lider av to eller flere episoder av acid reflux i en uke.

Marshmallow Root Properties

Marshmallow rot, eller Althaea officinalis, inneholder mucilage, som produserer en beroligende film på slimhinnen i slimhinner. Den søte smaker roten også inneholder pektin, sukker, cellulose og en del av næringsstoffer, herunder vitamin B-kompleks, kalsium, jern og sink, i henhold til "Gale Encyclopedia of alternativ medisin."

Potensielle fordeler for Acid Reflux

Planteslim, når den støter på væsker, utvikler en svampaktig gel-type konsistens. Mucilage strøk slimhinnen i spiserøret, noe som kan redusere den brennende følelsen assosiert med syre reflux. Te eller en infusjon forberedt fra marshmallow root kan også teller magen surhet å lette fordøyelsen og lindre magesår. Kliniske studier som bekrefter disse fordelene mangler imidlertid.

Metode og Dosering

The University of Maryland Medical Center foreslår å utarbeide en voksen dose av marshmallow root te ved å kombinere opp til 5 ts. av tørket urt i 5 oz. av varmt vann og la blandingen trekke i en time før anstreng. Du kan konsumere opptil tre doser per dag. Blader av marshmallow anlegget kan også gjøres til en te, selv om bladene inneholde mindre enn planteslim gjør roten av planten. Snakk med legen din for dosering endringer før du gir marshmallow forberedelsene til et barn.

betraktninger

Marshmallow produserer ingen kjente bivirkninger, i henhold til "Gale Encyclopedia", men det kan skyldes delvis mangel på forskning på bivirkninger av gras. Siden den gjør pelsen magen, kan urten muligens påvirke opptaket av næringsstoffer eller andre medisiner du tar. Legen din er den beste kilden til råd for behandling av acid reflux.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com