Spesiell diett for barn med ADD

January 23

Spesiell diett for barn med ADD


Reseptbelagte legemidler, vanligvis Ridilin, er den vanligste behandlingen Attention Deficit Disorder (ADD). Det er en uenighet, men over denne typen medisiner hos barn. Ikke bare gjør noen mennesker ikke kjøpe ADD diagnose, er det mange andre ikke tror medisinering er svaret. Ofte ganger, bare endre barns kosthold kan bidra til barnets hjerne og kropp fungere skikkelig, og dermed bidra til å eliminere og / eller redusere bivirkninger forbundet med ADD.

Ting du bør unngå

En av de første tingene et barn med ADD bør unngå i kostholdet sitt er sukker. De fleste barn med ADD ikke opprettholde normale blodsukkernivået, noe som kan bidra til årsaken eller økning av enkelte ADD symptomer. Sukkerholdig mat og drikke for å unngå å inkludere Kool-Aid, brus (selv koffein-fri varianter), frokostblandinger og junk food. Likeledes bør barnet ditt holde seg borte fra enkle stivelse, som raskt blir til sukker og inn i barnets blodstrømmen raskt. Disse inkluderer hvitt brød, ting laget av poteter og hvit ris. I tillegg bør barnet unngå fruktjuice. Tenkte av de fleste å være sunn, men i virkeligheten, de inneholder mye sukker, om enn naturlig sukker, men det er fortsatt sukker.

For det andre bør et barn med ADD ikke spise meieriprodukter. Ikke bare kan barnet være uvitende allergisk til melk, kan det være å bremse absorpsjonen av magnesium. Mangel på magnesium kan føre til symptomer som ligner på ADD.

Eliminer MSG, koffein, mat fargestoffer, konserveringsmidler og aspartam. Stekt mat bør unngås også. Selvfølgelig vil det være ganger når barnet vil spise noen av disse matvarene, men begrenset eksponering bør være målet.

Ting å spise

Spis fullkorn, spesielt for brød, som er et fast innslag i de fleste barns kosthold. Se etter 100 prosent hele korn, ikke 100 prosent hele hvete, som fortsatt kan inneholde høy-fruktose mais sirup. Spis brun ris. Velg søtpoteter enn hvite poteter.

Spis mye frukt og grønnsaker. Raw er best, men kokt vil gjøre hvis barnet vil spise dem. Til frokost, hoppe over frokostblanding og pannekaker og spise egg, hele korn toast eller til og med en liten bit av frokost kjøtt. På fast-food restauranter, gå for grillet kylling. Ta med din egen hele korn bun hvis du kan, men hvis ikke, få ut kniv og gaffel, og kaste ut roll. Barnet kan få en salat, hvis hun vil spise den. Gå for den blå ost eller italiensk salatdressinger.

Har barnet ditt med ADD spise mye protein, som magert kjøtt, kylling og egg. Og til slutt, har han drikke mye vann. Det kan ta litt tid å bli vant til, men mange barn vil gjerne drikke rent vann hvis det er det eneste alternativet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com