Grillet grønne bønner med olivenolje

January 31
Grillet grønne bønner med olivenolje

Koke er den vanlige metoden for å tilberede grønne bønner men grillen er også en mulighet for den grønne grønnsaker. En folie pakke holder grønne bønner som finnes, slik at de ikke glir gjennom risten og inn i kull. Folien hjelper også lage damp å koke grønne bønner. Grilling hele måltidet holder hjemmet kjølig i sommermånedene ved å eliminere behovet for ovnen.

ingredienser

Ferske grønne bønner fungerer best for grilling. Du trenger ca 1 lb av bønnene i seks porsjoner. Retten må også 2 ts. olivenolje. Du kan legge til ekstra grønnsaker til den grønne bønner for mer smak og næringsverdi. Hakket løk, jalapeños eller skivet sopp fungere godt. Sauser eller juice er en annen måte å legge til smaken. Prøv sitronsaft, soyasaus eller balsamicoeddik. Legg tørre krydder som knust rød pepper, hvitløk pulver, salt og pepper til avrunder smakstilsetning. Du trenger også aluminiumsfolie for å opprette pakken.

Preparat

Vask bønnene ved å plassere dem i et dørslag og rennende kaldt vann over grønnsakene. Snap off stammen slutten av grønne bønner, som er tøff og ikke behagelig å spise. Du kan også knekk av den nederste spissen av bønner om du vil. Vask og kutt andre grønnsaker som går inn i blandingen.

Plassere alle grønnsakene i en stor bolle. Hell i olivenolje og andre væsker du bruker til smaken bønner. Strø på de tørre krydder og omrør hele blandingen for å fordele bestanddelene jevnt.

Making pakker

En stor, dobbel-lag med aluminiumsfolie skaper grilling pakke for den grønne bønner. For raskere, jevnere matlaging, dele bønner mellom to separate folieposer. En omtrent 18-tommers square for hver halvdel av bønner fungerer godt. Scoop bønner og andre ingredienser på folien torget. Rull motsatte sider av folien sammen for å forsegle i bønnene. Pakk opp de to andre endene ved å klemme og rulle folien.

grilling

Folie pakker av bønner går direkte på grillen rist. Lukk lokket på grillen som bønnene koke for de beste resultatene. Bønnene vil ta ca 20 minutter å koke mør. Vri den grønne bønner gang halvveis i grilltid så de koker jevnt. Test en grønn bønne å kontrollere at den er mør. Se for damp som siver ut når du åpner foliepakken. Hell grillet grønne bønner i en serverings koke når de er ferdig.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com