Hvilke matvarer kan du spise i løpet av en Detox?

October 24
Hvilke matvarer kan du spise i løpet av en Detox?

Detox dietter forsøke å avgifte kroppen ved å eliminere matvarer som forårsaker giftige oppbygging og andre forurensninger gjennom modifisert faste, forklarer Northwestern Health Sciences University. Noen detox dietter anbefaler bare juice og vann, mens andre lar hele matvarer som er lette å fordøye. Northwestern Health Sciences Universitetet anbefaler å følge en detox som ikke setter kroppen i sult-modus og dekker dine grunnleggende ernæringsmessige behov. Når du følger en detox diett, unngår du all bearbeidet og raffinert mat, alkohol, koffein, sukker, kjemisk forbedret mat, kunstige smaker og søtningsmidler og transfett.

Fersk frukt

Spise frisk frukt gir kroppen din med viktige næringsstoffer for å fungere ordentlig, gi deg energi, hjelpe på fordøyelsen og kan bidra til å forhindre mange kroniske sykdommer, ifølge Health.gov. De fleste frukter er høy i fiber og lite kalorier, er lett å tilberede og spise og fyller. For å sikre at du får nok av vitaminer når du er på en detox diett, spise et bredt utvalg av frisk frukt.

rå grønnsaker

Frisk rå grønnsaker bidra til å dempe sult, er lave i kalorier og høy i vitaminer og mineraler. De fleste grønnsaker bryte ned lett i fordøyelsessystemet og kan bidra til å tilfredsstille din craving for salt og crunchy snacks. Grønnsaker som er i sin naturlige tilstand har en høyere energitetthet enn når kokt eller Juiced, som vil fylle deg med mindre kalorier. Velg en rekke farger for å sikre at du får et bredt spekter av vitaminer fra grønnsaker mens du er på en detox diett.

Helkorn

Hele korn som stål-kuttet havregryn, quinoa og brun og villris er komplekse karbohydrater, som vil gi kroppen din med energi uten å tappe ditt fordøyelsessystem. Ved å spise hele korn på en detox diett, holde din del størrelse small og spiser korn tidlig på dagen, bemerker Yoga Journal Magazine. Alltid spise fullkorn gratis fra salt eller sauser.

linfrø

Linfrø og linfrøolje er høy i alfa-linolensyre, en essensiell fettsyre som er bra for hjertet og sunn hjernefunksjon, ifølge MayoClinic.com Linfrø og olje er også høy i fiber og næringsrikt, for å hjelpe deg til å føle full mens på detox diett. Prøv å legge linfrø eller olje til veggie salat eller brun ris.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com