Ingredienser i Yoplait Lys

December 31
Ingredienser i Yoplait Lys

Yoplait sier at det lett yoghurt er fettfri og har færre kalorier enn den opprinnelige Yoplait yoghurt, mens hevde produktene smaker det samme. Ernæring fakta som tilbys av General Mills, skaperne av Yoplait yoghurt, oppgir også at Yoplait Lett inneholder 15 prosent av det anbefalte daglige verdien av vitamin A, 20 prosent av det daglige anbefalte verdien av kalsium, 15 prosent av det anbefalte daglige verdi av fosfor og 20 prosent av den anbefalte daglige verdien av vitamin D i hver 6-oz. servering.

animalske ingredienser

Yoplait Lys yoghurt inneholder tre animalske ingredienser, hvorav to er melkebasert. Notert på ingredienser panel dyrkes pasteurisert klasse A fettfri melk og fettfri melk. Disse to ingrediensene er bearbeidet melk. Flertallet av fettet er fjernet fra melken, slik at væske og næringsstoffer bak, slik det er angitt med "melk og ost». Den tredje dyret avledet ingrediens oppført i Yoplait Lys yoghurt er kosher gelatin. Regelmessig gelatin er laget ved å koke bein, hud og sener fra dyr, vanligvis kyr eller hester. Kosher gelatin, ved comparsion, er laget av storfekjøtt hud eller fiskebein. Siden det ikke er teknisk kjøtt, er det akseptabelt i henhold Kosher lov å blande denne ingrediensen med meieriprodukter, som angitt i "jødisk Cooking for Dummies".

vegetabilske ingredienser

Det er to vegetabilske ingredienser som inngår i Yoplait Lys yoghurt, som begge er kornprodukter. Høy fruktose mais sirup er en søt sukker erstatning. Modifisert maisstivelse er en substans som gir yoghurt tekstur. Modifisert maisstivelse er laget av spiren og stivelse fra mais. Kornet er gjæret, og stivelse fjernes fra mais kjernen, som skissert av "The Encyclopedia of Food and Color tilsetningsstoffer."

Frukt, smakstilsetninger og fargetilsetninger

Som i 2010, var det 22 Yoplait Lett yoghurt smaker, inkludert tradisjonelle frukt smaker som jordbær og kirsebær, samt mer dekadent dessert smaker som key lime pie og rød fløyel kake. Hver av disse varianter har forskjellige frukter og smaksstoffer som er inkludert for å gi yoghurten dens smak. Fruktene og smakstilsetninger i de ulike Yoplait lett yoghurt varianter forskjellig. For eksempel inneholder bjørnebær pomegrante smaken granateple juice konsentrat, druejuice, bete juice og naturlig smak. Fersken smaken inneholder annatto ekstrakt, fersken og naturlige smaker.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com