Natural katt allergi Cures

April 10

Katt allergi er ikke forårsaket av katt hår, men av dander, eller døde hudceller som finnes i håret når det røyter. Flass er produsert av et protein som en katt utskiller. Disse allergenene kan være i luften, og også holde seg til ulike typer overflater i månedsvis. Katt allergi kan føre en person til å lide av nysing, rennende nese, kløende øyne, tungpustethet og hoste. Selv om det er ulike over-the-counter og reseptbelagte allergi medisiner for å kurere symptomer på katt allergi, er det naturlige kurer, urtemedisin, kosttilskudd, og forebyggende tiltak i tillegg.

Urtepreparater

Det er flere urte rettsmidler som kan bidra til å kurere katten allergi symptomer ved å fjerne og hindre overbelastning og slimete, ifølge alive.com. Eksempler på urter for katt allergi omfatter cayenne, øyentrøst, bukkehornkløver, horehound, lakris rot, lobelia, og mullein. Disse finner du på helsekostbutikker. Ta 500 milligram, eller en til to kapsler hver fjerde time når symptomene er utbredt.

Nutritional Supplements

Ifølge alive.com, kan mange kosttilskudd bidra til å øke kroppens naturlige immunitet mot dander forbundet med katt allergi. De kan kjøpes i helsekostbutikker, og noen i dagligvarebutikker også. Ta opp til 1500 milligram per dag av Bromelain å redusere betennelse som katt allergi forårsaker hele kroppen.

Curcumin kjemper symptomer på katt allergi, lik som en foreskrevet kortison, minus risikoen for høyt blodtrykk og hjertesykdom. Curcumin kan tas opp til tre ganger om dagen i 500 milligram doser.

L-Histadine er en amnio syre som behandler katt allergi ved å bidra til å blokkere produksjonen av histamin i kroppen. Det kan tas opp til tre ganger om dagen på 500 til 1000 milligram doser.

En grunnleggende multivitamin med mineraler kan være nok til å bidra til å bekjempe katt allergi. Vær sikker på at det er tilstrekkelig sink, vitamin A, og selen, som alle naturlig øke immunforsvaret. Ta en multivitamin daglig.

Pine Bark Extract, også kjent som Pycnogenol, fungerer som et antihistamin mot katt allergi symptomer. Ta 300 milligram per dag.

Vitamin B5, også kjent som pantotensyre, hjelpemidler i etableringen av adrenal hormoner, noe som reduserer allergiske reaksjoner på katt dander. Ta 500 milligram minst tre ganger om dagen.

Vitamin C fungerer som et antihistamin. Ta minst 6000 milligram, tar det hele dagen.

Vitamin E gir antistoffer og kan tas daglig for å bekjempe katt allergi symptomer.

Forebygging

En annen effektiv kur for katten allergi symptomer er ved å prøve å hindre dem fra å inntreffe i første omgang. Ikke bli en katt hvis allergi mot dander er alvorlig; det er ikke verdt lidelse. Men for milde katten allergier, tiltak kan iverksettes for å lindre symptomene. Hvis en katt må holdes innendørs, være sikker på at hun ikke henge ut på soverommet (Referanse 1). Vakuum tepper ofte, med et vakuum som er utstyrt med et HEPA eller høy effektivitet partikkelfilter luft filter for å maksimere fangst av dander. Bedre ennå, ikke har tepper i huset. Vær spesielt forsiktig når klining, stell og rengjøring en katt. Spør noen andre om hjelp med de to sistnevnte for å redusere allergisymptomer (Referanse 2: "Common Sense Measures").

hypoallergeniske Cats

Ifølge naturlig allergi Cures, en bio-tech selskap i USA, kalt Allerca, utviklet allergivennlige katter ved avl noen av de sjeldne antall katter som ikke produserer så mye dander som forårsaker katt allergi. Om en i 50.000 katter ikke produserer proteinet som skaper dander at den gjennomsnittlige katten produserer. Hypoallergeniske katter er solgt i USA, men koster ca $ 4000 (Referanse 1). Selv om denne prosessen ikke kan virke naturlig for noen, gjør det gi en løsning til en person som ønsker en katt, men har alvorlig katt allergi og har unngått å få en.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com