Øvelser for kneoperasjon Pasienter

March 22

Gjennomgår kneprotesekirurgi er en traumatisk hendelse. Selv etter en vellykket tåler fremgangsmåten, er det fortsatt en lengre periode med rehabilitering mens pasienten gjenvinner full mobilitet og bruk av området. Lytte til råd fra en lege er nøkkelen, men ingen mengde lytting kan erstatte praksis av en vanlig regime av styrke øvelser.

Om Kneprotese Rehab

Rehabiliteringsprosessen følgende kneprotesekirurgi er ikke en rask prosess. Det kan vare alt fra tre uker til godt over en måned, og personer som har hatt inngrepet utføres vil fortelle deg at jo tidligere man engasjerer seg i styrke øvelser, vil raskere og mer fullstendig gjenoppretting være. Tidlig utvinning er dedikert til separate økter med øvelser eller gå, med både utført ved 20 til 30 minutters kamper, to eller tre ganger hver dag.

Øvelser

Grunnleggende restitusjonstrening omfatter følgende:

Isometrisk Quad Sammentrekninger - rette beinet så mye som mulig mens stramme quadriceps musklene i det benet. Hold denne posisjonen i fem til ti sekunder sikter til totalt 10 repetisjoner. Hvil i et minutt eller så, og deretter gjenta.

Ankel fleksjon - bøye foten ved ankelen for å peke tærne på ett ben så langt frem som mulig, deretter snu og trekke tærne så langt tilbake som mulig. Utfør for to-tre minutters sett frem til trett.

Knefleksjon - Mens legging, plasserer hælen på en litt hevet overflate slik at den nedre delen av låret er ikke lenger på gulvet. Ved å bøye quadriceps, forsøker å rette ut beinet til et punkt der på baksiden av kneet er igjen i kontakt med gulvet.

Liggende knebøyninger - mens tilbakelent og holde foten helt på gulvet hele tiden, å bøy i kneet så mye som mulig skyver foten nærmere kroppen. Snu bevegelsen og gjenta til sliten.

avanserte Øvelser

Stående knefleksjon - mens du står uten assistanse eller på krykker, løfter foten opp fra gulvet og bøye kneet så mye som mulig, hold i fem til ti sekunder, deretter reversere. Sørg for at hælen kommer i kontakt med gulvet før ballen av foten din. Gjenta til sliten.

Stasjonær sykling - starte med å syklet baklengs, å ha setet så høyt bunnen av foten berører pedalen bare når benet er rett. Sikt i 15 til 20 minutter av tråkk to ganger om dagen, og øke dette beløpet til 20 til 30 minutter, to ganger om dagen, tre til fire ganger per uke

Legg motstand - selvfølgelig kan alle disse øvelsene gjøres vanskeligere ved å bruke ankelvekter å legge lett motstand. Begynn sakte og forsøke å gradvis legge mer vekt som du finner øvelsen lettere.

Grundig etter legens anvisninger og regelmessig praktisere disse øvelsene, vil du være tilbake på føttene før du vet ordet av det.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com