Har Primrose Oil Hjelp menstruasjonsblødning?

March 20
Har Primrose Oil Hjelp menstruasjonsblødning?

Nattlysolje er en rik kilde til essensielle fettsyrer gamma-linolensyre, verdsatt for sin anti-inflammatoriske egenskaper og dens effekt på mange helsemessige forhold. Nattlysolje er et naturlig supplement som du kan kjøpe over disk. Mens det har vært brukt i noen kvinners helsemessige forhold, har sine studert effekter på menstruasjonssyklusen variert.

Hva er nattlysolje?

Frøene av nattlysolje planten er rik på et stoff som heter gamma-linolensyre, en essensiell fettsyre. Nattlysolje er hentet fra anleggets frø og solgt som kosttilskudd. Gamma-linolensyre, eller GLA for kort, er en omega-6 fettsyre ikke ofte finnes i de fleste folks dietter. GLA er en naturlig anti-inflammatorisk. Den er tilgjengelig over disk, og har potensielle fordeler for mange medisinske tilstander, inkludert noen kvinners helse.

Nattlysolje og kvinnesykdommer

Nattlysolje har blitt anbefalt av flere kvinners helsemessige forhold, herunder forvaltning av PMS symptomer, menopause symptom lindring og behandling av smerter i brystene, kalles mastalgia. Området som det viser mest lovende som er relatert til kvinners helse er mastalgia behandling. I enkelte europeiske land er nattlysolje ofte foreskrevet først før andre medisiner for mastalgia behandling. The University of Maryland Medical Center rapporterer også mens det kan være noen anekdotiske bevis for nattlysolje og hetetokter, er det lite vitenskapelig dokumentasjon for å bekrefte sin effektivitet. Det kan imidlertid bidra til å lindre noen PMS symptomer, inkludert oppblåsthet og humørsvingninger.

Nattlysolje og menstruasjon

Mens det er ingen omtale av nattlysolje effekt på selve blødning i forbindelse med menstruasjon, kan det lindre noen andre symptomer assosiert med kvinnens menstruasjonssyklus. Men som bruken for menopause symptomer, mye av bevismaterialet er anekdotiske. Beth Israel Deaconess Medical Center rapporterer at i noen av sine anmeldt studier, nattlysolje viste lovende for behandling av noen menstruasjonsforstyrrelser; men studiene var også små og inneholdt mange feil, noe som begrenser deres pålitelighet. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin rapporterer at de bedre designede studier, har tillegget vist noen signifikant effekt på PMS symptomer.

Før du bruker nattlysolje

Mens forskningen er begrenset, betyr det ikke at nattlysolje er ubrukelig når det gjelder å behandle noen av symptomene forbundet med en kvinnes periode. Men det er best å sjekke med legen din før du starter noen form for supplement. Mens nattlysolje er generelt trygt for folk flest, kan det føre til fordøyelsesproblemer og kan samhandle med over-the-counter smertestillende. Disse inkluderer ibuprofen og aspirin, både NSAIDs. The University of Maryland Medical Center rapporterer at de fleste voksne dra nytte av en dose på mellom 2g og 8 g nattlysolje daglig; men anbefaler de du velger et skjema som inneholder åtte prosent GLA, som er standardisert form.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com