Hvordan beregne Body Mass Index med osteoporose

May 25

Body mass index, eller BMI, er trolig den mest effektive måten å måle om noen er av en sunn eller usunn vekt. Det faktisk skiller mellom de to mye bedre enn å bare bruke en persons vekt fra en skala (selv om det nummeret brukes til å måle kroppsmasseindeks). Når du er ute etter å beregne BMI på noen med osteoporose, vil du bruke den samme beregningsmetode som en ville gjort for noen uten denne tilstanden. Det er imidlertid en viss betydning av en persons BMI i forhold til osteoporose. Ved å holde din BMI mellom 18,5 og 24,9, er du faktisk redusere sjansene for å utvikle denne skjelettsykdommer.

Bruksanvisning

1 Mål høyden din ved hjelp av et målebånd og skrive det ned på et stykke papir, noe som gjør at du konvertere føttene i inches. Du kan trenge hjelp av en annen person for å få en nøyaktig måling.

2 Vei deg på en standard skala og skrive ned dette nummeret i pounds på samme stykke papir som før.

3 Multipliser høyden din i inches inn i seg selv. Hvis du er 5 fot høy nøyaktig, ville du multiplisere 60 inches med 60 inches, og gir deg en rekke 3600.

4 Del din vekt (i pounds) av din multiplisert høyde. Hvis en fem-fots person veide 120 pounds, ville hun ta 120 og dele det med 3600, får et nytt nummer av 0,033.

5 Multipliser dette tallet med 703 ​​for å nå body mass index (BMI). Ved hjelp av denne beregningen, ville de fem-fots kvinne har en BMI på 23,4, noe som betyr at hun er av normal vekt.

Hint

  • En person med en BMI på 18,4 og under vil bli vurdert undervektig. En person med en BMI på 18,5 til 24,9 vil bli vurdert av normal vekt. En person med en BMI på 25,0 til 29,9 ville bli vurdert av overvekt. En person med en BMI på 30 og over ville bli vurdert av overvektige.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com