Alternativ medisin for en nyre

April 26

Nyrene er den viktigste organ i menneskeurinveiene og er underlagt ulike syke tilstander som nyrestein og urinveisinfeksjoner samt skade fra giftige stoffer. Heldigvis finnes det naturmidler som har blitt vitenskapelig bevist å hjelpe til med alle disse forholdene, og de kan brukes som potent alternativ medisin for nyre problemer.

Grønn te

Beskytte nyre fra giftige stoffer som kan forårsake skade kan være så enkelt som å drikke grønn te på daglig basis. En studie publisert i tidsskriftet Biovitenskap, bioteknologi og biokjemi i 1997 av Yokozawa T .; Dong E., Chung HY, Oura H., Nakagawa H., funnet at en ekstrakt av grønn te var i stand til å beskytte nyreceller fra skade forårsaket av frie radikaler oksidasjon in vitro. Grønn te kan kjøpes på nettet eller fra te-butikker, og er generelt mer antioksidant rik på sin løs blad form enn i teposer.

hårete Rupturewort

Hårete rupturewort er en urt som er innfødt til vestkysten av USA så vel som Europa og Asia, og har blitt funnet å ha dyptgripende virkninger på nyrestein. En studie publisert i Journal of Ethnopharmacology i november 2004 av Fouad Atmania,, Yamina Slimania, Mostapha Mimounib, Mohammed Aziza, Brahim Hachtb og Abderrahim Ziyyata fant at et ekstrakt av hårete rupturewort var i stand til å indusere sammenbrudd og eliminering av nyrestein hos rotter . Hårete rupturewort kan være vanskelig å finne gjennom helsekost og online forhandlere av kosttilskudd, som det ikke er godt kjent, men det er vanlig i nursuries og hage forsyne butikker hvor det er solgt som en dekorativ. Forfatterne av den ovennevnte studien oppmerksom på at det ikke er tilfredsstillende stoffet til å behandle nyrestein, noe hårete rupturewort en botanisk vidundermedisin, det er fortsatt som foreløpig, uoppdaget av det offentlige.

Uva Ursi

Uva ursi, også kjent som bearberry, er en slektning av manzanita som vokser nær bakken og har blitt brukt mot urinveisinfeksjoner i tradisjonell vestlig urtemedisin i hundrevis av år. En studie publisert i The Journal of Clinical Pharmacology i 2002 av G Schindler, U Patzak, B Brinkhaus, A von Niecieck, J Wittig, N Krahmer, jeg Glockl, og M Veit funnet at en enkelt dose av UVA Ursi ekstrakt forårsaket arbutin (en potente antibakterielle) nivåer til å stige i urinen hos en gruppe frivillige. Ved å rense ut din urinveis med potente urte antibakterielle midler kan du forebygge og bekjempe urinveisinfeksjoner som kan føre til nyreproblemer. Uva ursi er ofte funnet på helsekostbutikker som bulk løs blad som kan brukes som te eller i urte formel kapsler utformet for urin klager.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com