Hip Bone Spur & amp; Vektløfting

October 26

Trene øker din generelle helse samtidig redusere risikoen for å utvikle kroniske sykdommer som hjertesykdom og osteoporose. Vektløfting gir en ekstra utfordring i treningen og hjelper forbedre utseendet på musklene dine, i tillegg til andre synlige fordeler. Vektløfting gagner ikke hip bein spurs, og det kan forverre dem eller forårsake komplikasjoner. Snakk med legen din for å se om vektløfting er riktig for deg.

Hip Bone Spurs

Bone spurs - eller benete utspring eller vekster - kan utvikle seg på alle bein i kroppen, selv om de vanligvis utvikle seg på bein som kobles til en felles. Den største årsaken til bein spurs er slitasjegikt, som utvikler seg fra slitasje. Vanlige årsaker til hip bein spurs er repeterende bøying, hopping og kjører i flere år. Hvis du har en hip bein anspore, kan du føle smerter i hofte eller kne. Smertefulle hip bein spurs som gjør det vanskelig for deg å gå kreve bruk av smertestillende medikamenter eller fjerning gjennom kirurgi.

Vektløfting

Vektløfting er en form for styrketrening, som bruker tunge vekter for å skape større motstand i treningen. Dette presser musklene til å jobbe hardere, noe som resulterer i større muskler. Eksperter ved Mayo Clinic sier at å løfte vekter eller delta i andre former for styrketrening bedrer muskel tone, din generelle utseende og hindrer aldersrelatert muskeltap. Hip bein spurs føre til begrenset mobilitet i noen tilfeller, så bruken av beinet vekter anbefales ikke i dette tilfellet.

betraktninger

Selv om du skal bruke overkroppen til å løfte flertallet av vekter, stående mens du løfter øker presset på hoftene. Dette kan forverre hoften bein anspore, spesielt hvis du allerede opplever smerte. Prøv å sitte eller ligge flatt når du løfter; Alternativt kan du bruke lettere vekter. Oppsøk din lege råd før vektløfting med bena. I noen tilfeller, sporer hoftebenet brekke av fra benet og sende inn i en muskel eller ledd. Hvis dette skjer, kan du oppleve mye smerte, i tillegg til hevelse i hofteleddet.

Forslag til øvelser

Øvelser som arm hever, opp til høyre rad til haken, er armhevinger og skulder shrugs utføres mens du står; imidlertid, for en sikrere variasjon av øvelser, sitter på en solid stol eller benk. Vektløfting øvelser som brystet utvidere, bryst presser og benkpress er ideelt hvis du beskjed om å ligge flatt når du løfter. Unngå vektløfting øvelser som krever løft i en bøyd-over stillingen som vektet knebøy, bøyd-over-fluer eller lat pull-up.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com