Diet Tips for studenter

December 6

Diet Tips for studenter


Alle har hørt om den fryktede "Freshman Fifteen". Standen kan være et sjokk til systemet på en rekke måter, og vekten kan vise resultatet. Fra dorm måltid planer til å lage det selv for første gang, spise sunt på college kan være en skikkelig utfordring. Her er noen enkle tips for å holde et balansert og sunt kosthold når du er ute på egen hånd.

Hvordan håndtere kafeteria mat

Det er et bredt spekter av kafeteria mat i høgskoler og universiteter over hele Amerika. Noen kantiner tilbyr friske, sunne valg, men dessverre, noen serverer hurtigmat eller annen over-behandlet, høy-kalori mat. Det kan være vanskelig å opprettholde et balansert kosthold når du er avhengig utelukkende på måltidet kortet. Som en tommelfingerregel, prøv å velge hele matvarer. Matvarer som er nærmere sin kilde (opt for en grillet kyllingbryst i løpet av nachos laget med ost produkt, for eksempel), er lavere i kalorier og høyere i næringsverdi. Besøk salatbar for både lunsj og middag, hvis skolen din har en, og velger spinat i stedet for isbergsalat. Og behandle desserter som, vel, en godbit. Hjernen går på glukose og en hel dag med å studere kan la deg craving sukker for å erstatte sine butikker. Pass på å ikke fylle opp på søtsaker, eller velge sunt, som appelsinjuice, for å mate det craving.

Tips Når Cooking for deg selv

De fleste studenter har ikke mye matlaging opplevelse. Det er fristende å stole på ferdiglagde alternativer som microwavable middager, instant supper og frossenpizza. Selv om disse kan trekke deg gjennom i en klemme, er det verdt å investere i en enkel kokebok som skal brukes for mesteparten av måltidene dine. Det er de som vil lære deg alt fra hvordan å koke et egg til å bake en sunn kylling middag. Og de kan lære deg hvordan du lager ditt kjøkken slik at du spiser sunt og innenfor budsjett. Hvis fryseren er full av is og kjøleskapet fullt av øl, er det mer sannsynlig å snack på tomme kalorier mat, spise ute, og bruke en liten formue. Hvis du lager opp på enkle ingredienser du kan bruke til å lage en rekke måltider, vil du være mer sannsynlig å spise godt hjemme. For å gjøre prosessen mindre kjedelige, danner en matlaging gruppe med venner. Hver person som gjør en stor mengde av en tallerken (brokkoli gryte, for eksempel), gir da en del til hver annen person. På den måten har du nesten en uke med hjemmelaget mat, og du bare måtte lage en ting.

Sunnere måter å spise på Run

Mye av høgskolen kan bli brukt kjører fra en aktivitet eller klasse til den neste. I så raseri, kan du lett komme til å stole på fast food for å holde deg gående. Gi deg selv andre enkle alternativer i stedet. Frukt, for eksempel, er rimelig, holder seg godt, og er lett å spise. Det er også proppfulle av vitaminer og mineraler, og kan gi en hjerne løft når du trenger det mest. Sett en frukt bolle i din hybel og ta et stykke på vei ut hver dag. Nøtter, (de fleste) granola barer og trail mix er også gode kilder til lett-å-store, lett-å-spise energi som kan holde deg borte fra en fast food fix. Nøtter inneholder mye fett, skjønt, så sørg for å blande dem med andre alternativer.

Generelle råd

Ditt kosthold i skolen kan bli påvirket av måltidet kortrestriksjoner, mangel på kokkekunnskaper, og et hektisk liv, men det er en fin tid å utvikle positive matvaner som vil vare resten av livet. Hvis du starter nå, vil kroppen fortsette på et sunt spor, og det vil være lettere å opprettholde en ideell vekt og spare penger på mat når du beveger deg inn i "den virkelige verden."


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com