Hvordan undervise personlig hygiene Issues

April 11

Hvordan undervise personlig hygiene Issues


Personlig hygiene problemer oppstår når folk ikke klarer å opprettholde gode grooming vaner. Undervisning om personlige hygiene problemer bør starte i tidlig alder. Disse timene er vanligvis undervist i hjemmet og i skolen. Detaljerte diskusjoner og visuelle hjelpemidler skal brukes til å formidle et klart budskap om personlig hygiene og problemer som følge av dårlig omsorg.

Bruksanvisning

1 Detalj elementer og kroppsdeler som krever pelsstell. Fortell elevene at klær og sko og kroppsdeler som føtter, tenner, hår og personlige områder må holdes rene.

2 Vis bilder av hva som er viktig å stelle. Bilder avklare hva som blir diskutert. De gjør leksjonen mer interessant og holde oppmerksomheten til deltakerne.

3 Forklar hva personlig hygiene innebærer. Personlig hygiene er å holde klær, sko og kroppen ren og stelt. Forklar at dette eliminerer lukt og andre forhold som påvirker måten en person ser og lukter.

4 Diskuter de forholdene som oppstår fra ikke riktig grooming. Fotsopp, flass, lus og infeksjoner kan oppstå når kroppen og klærne er rene. Forklar hvorfor feilaktig grooming kan ha sosiale konsekvenser også.

5 Pose spørsmål om informasjonen. Spør elevenes spørsmål avgjør om de har forstått hva som ble forklart og kan generere flere spørsmål om temaer som ikke dekkes av leksjonen.

6 gjennom de viktigste punktene i leksjonen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com