Kan Visse matvarer Hindre Spider årer?

November 3
Kan Visse matvarer Hindre Spider årer?

Spider årer ligner på åreknuter, men er mindre og er nærmere overflaten av huden din. De vises som korte, taggete linjer og ligner linjene i et edderkoppnett, som er der navnet kommer fra. Fellesområder for dannelsen av edderkopp årer inkluderer ansikt og ben, utvikle oftest fra backup av blod i venene. Blodet pumpes over hele kroppen gjennom arterier, vener og deretter føre blodet tilbake til hjertet. Venene inneholde ventiler som fungerer som en enveis klaff, stoppe blod de pumper til hjertet fra strømme bakover. Hvis disse ventilene er svekket, blod strømmer tilbake inn i venen, forårsaker backup og hevelse, som fører til utseendet av røde eller blå linjer på huden. Ifølge kvinners helse nettside, 50-55 prosent av kvinner og 40 til 45 prosent av menn i USA lider av noen form for vein problemet. Det finnes ulike behandlinger for denne tilstanden, men å forstå hvordan du kan forhindre dannelsen av det er viktig for hele kroppen helse og en smerte-fritt liv.

Vitamin C

Spise mat som er rik på vitamin C bidrar til å bygge kollagen og elastin, to viktige bindevev som bidrar til å opprettholde sterke årer. Sirkulasjon er også viktig i forebygging av edderkopp årer og viser markert forbedring når vitamin C nivå er tilstrekkelig. Foods å inkludere i ditt kosthold for dette vitaminet inkluderer rød paprika, blomkål, appelsiner og sitroner.

Fiber

Fiber kan ikke fordøyes av enzymer i kroppen din, noe som betyr at det ikke blir absorbert i blodet og heller ikke brutt ned til energi. Det finnes to typer av fiber - løselig og uløselig. Uløselig fiber i kroppen hjelper mykne avføringen og hjelper kroppen med å fjerne avfall. Dette er viktig med tanke på å forebygge edderkopp årer på grunn av forstoppelse setter en overdreven mengde press på venene i kroppen, noe som svekker dem og kan føre til hevelse og tilbakestrømning av blod. Forbruker fiber-rik mat som linfrø, bønner, erter, bær, gulrøtter og havre hjelper kroppen hindre overdreven press på venene som forstoppelse kan forårsake.

bioflavonoider

Bioflavonoider er forbindelser som forekommer naturlig i planter. Alle de lyse fargene du ser i produsere midtgangen av matbutikk er et resultat av disse bioflavonoider, og de også bidra til å beskytte frukt og grønnsaker fra insekter og mikrober. Studier har vist en mulig sammenheng mellom denne forbindelsen og styrking av veggene i blodårene, noe som bidrar til å hindre frie radikaler fra å forårsake oksidativt stress som kan føre til både edderkopp årer og åreknuter. Bioflavonoid-rik mat inkluderer brokkoli, spinat, rosenkål, jordbær, sitrusfrukter og grønn te.

flere tips

Hydrate riktig å skylle giftstoffer fra kroppen din, holde stoffskiftet i bevegelse og også å holde bindevev i kroppen smidig. Dette vil holde huden ser sunn og vil gi støtte for dine årer. Unngå drikker som inneholder store mengder koffein, slik som brus, kaffe og te tungt koffein også bør unngås. Dehydrering utfellinger forstoppelse, som ofte er en bidragsyter til edderkopp årer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com