Hva er noen ryggproblemer etter fedmeoperasjon?

November 2

Vekttap kirurgi er en stor fysisk endring og noen postoperative bivirkninger kan forventes. Stress på kroppen fra å bære ekstra vekt gjør at enkelte muskelgrupper og bein strukturer for å justere på grunn av kompensasjon. Når noen ekstraordinære vekt er fjernet, kan det hende at omstilling føre til at noen fysiske reaksjoner, inklusive endringer i lunge, vaskulær og nyre systemer.

Rapportert ryggsmerter Issues

Justeringene i rygg muskler og ryggraden etter vekttap kirurgi kan føre til noen bivirkninger, inkludert ryggsmerter. Endringer i lasten stress på ryggmuskulaturen kan forårsake en omstilling skal foregå, og bringer om smerter i korsryggen spesielt. I noen rapporterte tilfeller kan betennelse fra kirurgiske sår har spredd seg til området av ryggen, forårsaker intermitterende episoder av smerte.

Andre Rapporterte ryggproblemer

Noen mennesker som har gjennomgått en fedmekirurgi har rapportert lavere ryggsmerter på grunn av endringer i nyre funksjoner knyttet til dehydrering. Enhver operasjon kan ha depletive effekt på væskenivået i kroppen, og dehydrering kan noen ganger være en bivirkning som kan føre til ryggsmerter for pasienten. Nyre smerter kan være et resultat av bariatrisk kirurgi, selv om den statistiske forekomsten av denne bivirkningen er utilgjengelig.

vanlige problemer

Mange bivirkninger kan oppleves som er vanlig i enhver postoperativ tilstand, inkludert betennelse fra interne og eksterne suturering. I tilfelle av fedmeoperasjon, kan sømmen og lukking av indre bindevev bli infisert. Selv om sutureres bindevev vil etter hvert gro igjen og tette seg selv med arrvev, er det tidvis rapportert episoder av mage juice lekker gjennom og forårsaker betennelse i ytre mage områder.

behandlingsmetoder

I tilfeller av muskelsmerter og andre relaterte generell smerte etter fedmekirurgi, kan en over-the-counter smertestillende være anbefalt av lege før kroppen justerer til vekttap. I andre tilfeller kan kiropraktorer anbefaler ulike stretching og øvelser for å hjelpe den tilbake tilpasse seg endringen i vekt. I tilfeller av smerter på grunn av mulig smitte, kan anti-inflammatoriske medisiner være foreskrevet for å lindre symptomene.

Annen relevant informasjon

Generelle kosttilskudd justeringer vil være nødvendig for å hjelpe kroppen i å snu seg til endringene i vekt etter fedmekirurgi. Avtagende noen ernæringsmessige elementene kan være nødvendig, og forskjellige metoder for å spise i tillegg til justeringer knyttet til fordøyelses perioder kan bli tatt med for å lindre ryggproblemer etter fedmekirurgi.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com