Protokoller for buffere

January 18

Buffere refererer seg til løsninger som motstår endringer i pH eller surhet når små mengder av en syre eller en alkalisk forbindelse tilsettes til dem. Buffer protokoller er tekniske prosedyrer som brukes i kjemiske og biologiske laboratorier for vitenskapelig forskning. Protokoller for buffere omfatter citratbuffer antigen gjenfinning, fosfatbufret saltoppløsning og polymerasekjedereaksjon buffer.

Citrate Buffer Antigen Retrieval

Natriumcitrat eller sitronsyre anvendes i denne protokollen som buffere under laboratorieprøver for å påvise visse proteiner som kalles antigener. Teknikere forvarmer et vannbad, plassere en farging tallerken som inneholder natriumsitrat eller citrate inn på badet og vente til temperaturen når 212 grader Fahrenheit. Senere, dyppe de lysbilder med vevsprøver i farge fatet, inkubasjon i 40 minutter. Objektglassene deretter skylt med PBS-Tween vaskemiddel. Endelig er lysbilder inkuberes med antigener for minst en time i romtemperatur, melder Rocky Tuan i "Developmental Biology Protokoller".

Fosfatbufret saltløsning (PBS)

Fosfatbufret saltvann (PBS) er en bufferløsning som ofte brukes i biologiske undersøkelser. PBS-protokollen består i å blande dinatriumfosfat (Na2HPO4), mononatriumfosfat (NaH2PO4), natriumklorid og destillert vann. PH av denne oppløsningen bør nå en verdi på 7,4, litt over nøytral.

Polymerase kjedereaksjon

Polymerase kjedereaksjon (PCR) buffer protokollen bruker den kjemiske forbindelser som kaliumklorid (KCl), tris-hydroksymetyl-aminometan, vanligvis betegnet som tris og magnesiumklorid (MgCl2). Denne protokollen brukes i analysen av enzymer, for eksempel polymerase. PCR-buffer løsninger er tilgjengelige i handelen i forskjellige konsentrasjoner, i henhold til laboratoriet for Microbial Ecology of University of Toledo.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com