Bivirkninger av Boswellia serrata

January 26
Bivirkninger av Boswellia serrata

Boswellia serrata, også kjent som indisk røkelse eller Salai guggal, har vært brukt i indisk ayurvedisk medisin i århundrer for å behandle leddgikt. Selv om moderne forskning viser lovende resultater for bruk av Boswellia serrata i betennelse og astma, anlegget har potensielle bivirkninger og er ikke undersøkt for langsiktig sikkerhet. Du bør utvise forsiktighet hvis du velger å bruke denne urtemedisin, og velg så lav dose som mulig.

allergi

I sjeldne tilfeller kan Boswellia føre til en livstruende allergisk reaksjon. Hvis du opplever brystsmerter, pusteproblemer, elveblest eller hevelse ved bruk av Boswellia produkt, bør du umiddelbart ta kontakt med lege eller få til legevakten.

Contact Dermatitis

I 2004 forskere ved Spanias Hospital de Cruces Hudavdelingen rapporterte tilfelle av en pasient får en naturopathic krem ​​med en gummi harpiks avledet fra Boswellia serrata som senere utviklet kontakteksem fra kremen. Dermatitis ble også rapportert i kliniske studier på Indias University of Poona hos pasienter behandlet med Articulin-F, et kombinasjonspreparat som inneholder gummi harpiks fra Boswellia serrata samt andre ingredienser. Den botaniske Dermatology Database bemerker også at Boswellia brukes i plaster og parfymer har forårsaket betennelse i følsomme mennesker, og en tyggegummi ekstrakt fra planten brukes på kaninskinn ble funnet å være moderat irriterende.

Drug Interactions

Laboratorie- og dyreforsøk tyder på at Boswellia kan øke effekten eller toksisitet av enkelte legemidler, ifølge Aetna Intelihealth. Gode ​​eksempler inkluderer legemidler som brukes til behandling av astma som Singulair; visse legemidler mot kreft; kolesterolsenkende kosttilskudd som hvitløk eller rød gjær; soppdrepende midler som tea tree olje; og kosttilskudd brukes til behandling av leddsykdommer, så som glukosamin og chondroitin. De lab studier tyder også på at Boswellia kan redusere effekten av anti-inflammatoriske smertestillende midler som aspirin, ibuprofen og naproxen og kan samhandle med immunomodulators, narkotika brutt ned i leveren, antibiotika, fettløselige narkotika og beroligende midler. Når du er i tvil, sjekk med legen din om eventuelle medisiner du nå tar, og deres mulige interaksjoner med Boswellia.

gastrointestinal

Selv om det vanligvis godt tolerert, kan Boswellia produsere ubehag i magen, kvalme, halsbrann, en følelse av fylde eller diaré. I en studie av pasienter med ulcerøs kolitt, 18 prosent utviklet gastrointestinal opprørt under seks ukers behandling med 350 milligram Boswellia tre ganger om dagen. Hvis du har en historie med gastrointestinale eller esophageal lidelser, bør du unngå å ta Boswellia uten først å rådføre deg med lege.

Svangerskap

En gjennomgang i 2004 i "Journal of Herbal Medikamentell" rapporterte at Boswellia fremmer menstruasjon og kan føre til fødselsrelaterte problemer eller fosterskader og selv fremkalle abort. Derfor er det ikke anbefalt at du tar noe produkt som inneholder Boswellia serrata hvis du er en gravid kvinne, breastfeeding eller hvis du selv har planer om å bli gravid.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com